Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek rasszista Rusvai...

Szerintetek rasszista Rusvai Miklós amikor jó dolognak tartja az elkülönítést?

Figyelt kérdés

Mert szerinte jobb, ha el vannak különítve az oltottak és a nem oltottak.

Mert ugye az is jó volt, amikor anno a négerek, aztán meg a zsidók voltak elkülönítve. Jó dolog ez az elkülönítősdi. Csakhogy az ilyenekről utólag mind kiderült, hogy súlyosan rasszista, és mélységesen elítélendő.

[link]

2021. máj. 31. 11:07
A kérdező szavazást indított:
Igen, egyértelműen rasszista. Az emberek megkülönböztetése és elkülönítése elítélendő. Ilyet nem lehet mondani.
Nem. A vírus nagyon veszélyes, ezért mindent meg kell tenni, hogy még most is nehogy mind meghaljunk.
Nem az, mert az oltottak élete fontosabb és ezért ez természetes.
Nem, mert bármi áron el kell érni, hogy minden oltatlan felvegye az oltást akkor is, ha annak hosszútávú mellékhatásai nem ismertek.
31 szavazat
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
38%
Nem.
2021. máj. 31. 11:08
 2/33 anonim ***** válasza:
40%
Nem, ennek semmi köze rasszokhoz. Magasabb kockázatú és alacsonyabb kockázatú potenciális fertőzők ésszerű megkülönböztetése folyik, ahogy az egész Európában. Ez nem egy született jellemző, amin nem tudsz változtatni, te is be tudod oltatni magad.
2021. máj. 31. 11:10
 3/33 anonim ***** válasza:
50%

Emlékszem, gyerekkoromban amikor bárnányhímlős voltam, a fertőző váróban kellett várakoznom anyukámmal, onnan fogadott Klárinéni, a gyerekorvosom.

Sötét középkor...

2021. máj. 31. 11:11
 4/33 anonim ***** válasza:
73%
Annyira szanalmasak ezek a kerdesek. Szinte mindennap van olyan kerdes, amelyik a BLM mozgalmat szapulja, de ha az oltasrol, vagy feher emberekrol van szo van szo egybol rasszizmusrol beszeltek. Alszentseg level 99.
2021. máj. 31. 11:23
 5/33 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, te pofátlanul összekevered a szezont a faxommal.
2021. máj. 31. 11:24
 6/33 anonim ***** válasza:
61%
Nem azzal van a baj,hogy a beteg,fertőző embereket elkülönítik.Hanem azzal,hogy egészséges embereket fosztanak meg a jogaiktól feltételezésekre alapítva. Azt állítják,hogy én biztos fertőző vagyok,mert nem vagyok beoltva.Erre alapítják az állításukat.Igen,én csak azért vagyok veszélyes mert nem vagyok oltva.Pedig lehet,hogy semmi bajom,de én máris másodrendűvé válok,csak azért mert nem oltattam magam.Közben meg az is lehet,hogy sokkal egészségesebb vagyok mint más.De ez már nem számít,mert a középpontba az oltást helyezték,ez dönti el,hogy egészséges vagy-e vagy sem.És senkit nem érdekel már az,hogy neked semmi bajod. Ez a probléma ezzel az egésszel.
2021. máj. 31. 11:32
 7/33 anonim ***** válasza:
98%
Aszondja a csavo, hogy meg kell vedeni az oltottakat. Nem igazan ertem mitol hisz van VEDETTSEGI igazolvanyuk nem?
2021. máj. 31. 11:35
 8/33 anonim ***** válasza:
63%
Saját maguk leplezik le, hogy semmit nem ér az oltásuk. :D
2021. máj. 31. 11:52
 9/33 anonim ***** válasza:
83%

8

Ellentmondás ellentmondás hátán.Az beoltottakat elvileg védi a vakcina...

2021. máj. 31. 11:55
 10/33 anonim ***** válasza:
48%
Hogy lehetne RASSZISTA te hülye? Ennek semmi köze a rasszokhoz
2021. máj. 31. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!