Egy esetleges kormányváltással jövőre még megakadályozható a FUDAN ideköltözése, ha az új kormányány a sarkára áll vagy már túl késő?
Nem vagyok oda az ellenzékért, de engem a kormánypártok nem győztek meg arról, hogy megéri a magyaroknak a FUDAN ideköltöztetése, a Belgrádi vasút szintén elég rizikósnak néz ki. Az lenne a terv, hogy Magyarország lesz Kína legstabilabb partnere az unión belül és ennek lesznek járulékos hasznai?
Pártfanatizmus nélküli, túlfűtöttségmentes, objektivitásra törekedő hozzászólásokat várok.
#30-as!
"Végül is bebizonyította, hogy a CEU marad Budapesten, attól függetlenül, hogy tartanak-e ott oktatást"
Ez valami oximoronszerűség, amit írtál, mint a királylány a mesében, aki hozott is galambot meg nem is.
Lehet, hogy a CEU nem adta el az ingatlanokat és a könyvtár látogatható is maradt, de ha az oktatás elment Budapestről, akkor a lényeg ment el.
Egyrészt kár a CEU-ért, mert magasan rangsorolt intézmény állítólag, másrészt ezek a gender szakok..... bizalmatlan vagyok velük szemben.
31
Ez nem oximoron. Inkább az látszik annak, ha egy intézmény elmegy az országból, aztán mégis jelen van Budapesten. Meg valaki idézte előttem, hogy ők maguk írták, hogy nem hagyják el a fővárost. Itt vannak, a többi már csak szócséplés.
#31-es!
A legfontosabb az egészben, hogy az oktatási tevékenység nem maradt Magyarországon, tehát nem lehet beiratkozni a Budapesten a CEU-ra ez a lényege az egésznek, az hogy a CEU könyvtárát lehet használni Pesten annak nincs akkora jelentősége.
33
Engem nem érint a CEU oktatási tevékenysége. De ha már állítunk valamit, akkor állítsuk helyesen.
#34-es!
Szőrszálhasogatás, amit csinász. Ha egy multi elviszi egy településről a termelést, elbocsájtja a dolgozókat, de az ingatlant megtartja néhány géppel, akkor ezzel az erővel az a cég sem hagyta el a települést.
Inkább a FUDAN-hoz várnék hozzászólásokat, mert lehet hogy jó egyetem, de marha sokba kerül, és a magasabb bérek miatt elszipkázhatja majd a legjobb dolgozókat a többi magyarországi egyetemről, annak is jobban örülnék, ha Mészáros vagy Garancsi cégei építenék a Campust, legalább ennyit értek volna el a kormány részéről.
#36-os!
Melyik hozzászólásra reagáltál?
Én is kiváncsi vagyok, milyen lesz a FUDAN ösztöndíjrendszere.
37
Csak felmerült bennem a kérdés, hogy lesz-e ösztöndíj rendszere, mert ezzel nem foglalkozik senki. Ha esetleg van, akkor azt úgy kell érteni, hogy aki tehetséges, annak ez egy fillérjébe sem kerül?
#38-as!
Nem gondolom, hogy néhány magyar diáknál több bekerülhet ösztöndíjjal, ha lesz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!