Mi lesz, ha senkinek nem lesz meg az 50%-a koalícióval sem?
Figyelt kérdés
Fidesz, Ellenzék, Mi Hazánk, Kutyapárt aki esélyes, hogy bejut. Mi történik, ha sehogy nem jön össze 50%?2021. máj. 24. 17:31
1/7 anonim válasza:
Koalíció fog akkor alakulni vagy valaki kisebbségben fog kormányozni. Mondjuk tök érdekes lenne látni, hogy az ellenzéki oldalról kik ülnének át a Fideszbe, mert valahogy úgy érzem hogy inkább történne ez meg, mint fordítva.
Szerintem a Mi Hazánk az esélyesebb de még ők se nagyon fogják elérni az 5%-os határt.
2/7 anonim válasza:
Akkor a Fidesz jóváír magának még 20%-ot és probléma megoldva.
Esetleg pár százezer ukrán és román még meglátogatja kis hazánkat és tesz egy x-et, felveszi a fizetését, majd hazamegy.
3/7 anonim válasza:
Akkor vagy kisebbségi kormány alakul és teljesen cselekvésképtelen lesz az országgyűlés, vagy nagyobb koalíció alakul csak azt nem tudom kikből. Pl Fidesz és Mihazánk megegyeznek egy nagykoalicióban.
4/7 anonim válasza:
Lehet 45%-kal is kormányozni, de sok jóra nem vezet.
De létrejöhet ma még el sem képzelhető kényszerkoalíció is.
A vége meg leggyakrabban a megismételt választás.
Az olaszok és a románok a nagymesterek ebben
5/7 anonim válasza:
Kamuznak egy terheléses támadást...
6/7 anonim válasza:
Ha nem sikerül kormányt alakítani, jöhet új választás.
7/7 anonim válasza:
Vagy benyeli a fidesz a Mi hazánk támogatását, vagy az ellenzék a Kutyapártét. Ez utóbbi azért egyszerűbben menne. De szerintem ezek 2-4%-on végeznek, úgyhogy fogalmam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!