Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csak a halottakat...

Miért csak a halottakat sajnálják, mi van a vállalkozókkal?

Figyelt kérdés

Sok embernek a világon egy élet munkája veszett el, vagy került a csőd szélére. A túlélésért küzd.

Rengeteg embernek fele vagy negyed annyi bevétele van mint a vírus előtt.

Őszinte részvétem a halottak szeretteinek, de sok probléma van ezen kívül is.

2021. máj. 21. 10:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
68%
A halottnak már mindegy, tényleg ideje lenne az élőkért aggódni, de láthatod, senkit sem érdekelnek mások gondjai. Amíg a lakosság nagyja egy kalap alá veszi az évente új luxusautót vásárló milliárdos vállalkozókat a sarki fodrászatot vezető, szintén vállalkozó Zsuzsikával, addig nem lesz itt semmiféle együttérzés. A "vigyázzunk egymásra" picsogás csak annyit jelent, hogy "nem érdekel, ha te elveszted a megélhetésedet, csak én ne dögöljek meg".
2021. máj. 21. 18:49
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Énnekem eszébe jutott a Péri/Péry(?) lányok széphajáról

SPOILER!

amikor az volt, hogy az a csajok rossz anyagi helyzetbe kerültek, ezért eladták a szép, szőke hajukat, és akkor a végén az egyikük még meg is halt; már nem emlékszem pontosan; és akkor az életben maradt lányt sajnálta az apuka, hogy "Szegény XY-kám, a te hajad kinő még"; mert ugye régen az volt a szokás, hogy a hosszú haj a szüzességet jelentette, és addig nem szabadott levágni a hajukat, amíg férjhez nem mentek; és hogy milyen ciki lesz tehát annak a leánynak, aki megmarad, hogy ő eladta a hosszú haját; és hogy akkor lehet, hogy ebből arra fognak következtetni a falu népe, hogy ő már volt együtt valakivel, pedig hivatalosan még nincs is párja. Pedig azért adták el a hajukat, mert szükségük volt a pénzre; és az apuka a megmaradt lányát sajnálta jobban; mert hogy ő akkor így, hogy akkor arra asszociálnak, hogy ő már nem szűz, akkor így már szégyenben marad. A másikra nem fognak csúnyán nézni szegénykére. Nekem ez csak így eszembe jutott; és elnézést kérek,hogy ide behoztam, csak gondoltam, hátha érdekes lehet. Jó palócok, vagy Tóth atyafiak, és Mikszáth. Szerintem Jó palócok lesz az.

2021. máj. 23. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!