Miért csak a halottakat sajnálják, mi van a vállalkozókkal?
Figyelt kérdés
Sok embernek a világon egy élet munkája veszett el, vagy került a csőd szélére. A túlélésért küzd.
Rengeteg embernek fele vagy negyed annyi bevétele van mint a vírus előtt.
Őszinte részvétem a halottak szeretteinek, de sok probléma van ezen kívül is.
2021. máj. 21. 10:33
11/22 anonim válasza:
Szép kis általánosítás.
Legutóbb a 10-es hozzaszolo elkuldott a p*csaba.
Szóval akkor te is egy k*csog vagy, mert te vagy a 10-es hozzaszolo most...
12/22 anonim válasza:
Kérdező, te olyan ostoba vagy, hogy akár fidernyák is lehetnél!
13/22 anonim válasza:
Leszarom, hogy ki küldött el a pitsába. A vállalkozóknál addig volt nagy a mellény, amíg nem jött a válság. Utána elkezdték sajnáltatni magukat, mert szarul gazdálkodtak. Így jártak. Nem kellett volna kivenni minden nyereséget a vállalkozásból.
14/22 anonim válasza:
Akik vállalkozik, ne csak a habzsolásban, jólétben legyen vállalkozó, gondoljon a nehéz időkre is. Akiket én ismerek vállalkozókat, nem nyavajognak, hanem megélnek a nagy jólétben félretett tartalékokból
15/22 anonim válasza:
Ez most komoly?
Új munkád lehet, ha nehezen is de egyenesbe jöhetsz. Új életed nem lehet. Gyökér.
16/22 anonim válasza:
Már a szóban benne van a lényeg: vállalkozó.
Ne csak a könnyű profitra legyenek hajlandóak nagy kegyesen vállalkozni.
17/22 anonim válasza:
Én nem sajnálom egyet sem 10 éve még az ilyenek felénk havi 60-70 nettókkal szúrták ki az ember szemét, sokan inkább közmunkások lettek mint egy ilyen helyen robotoljanak.
18/22 anonim válasza:
Én mindenkit sajnálok, akik rosszul jártak a járvány, meg a lezárások miatt.
19/22 anonim válasza:
Most már a 13-as kommenteloket is utalni fogom akkor. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!