Az emberek általában irigykednek a vállalkozókra, és eszük ágában sincs sajnálni őket. Amúgy a vállalkozás már csak ilyen: vannak jobb idők, meg rosszabbak, és egy okos vállalkozó fel van készülve ez utóbbira is.
2021. máj. 21. 10:36
2/22 molnarmarcell21 válasza:
A vállalkozók még élnek.
3/22 anonim válasza:
Nem tudom, nekem az ismerősi körömben 3 vállalkozó van, különböző területeken. 2nek pont hogy felpörgött az üzlet, 1 pedig vegetál (turizmusban van), de ő sem panaszkodott, messze van a tönkremenéstől. Nyárra meg pont hogy jól jött a járvány mert mindenki itthon nyaralt, megnőtt a forgalma.
4/22 anonim válasza:
Teljesen igazad van, hogy sok probléma van.
Alapvetően az emberélet az első.
Aztán az tény, hogy a vállalkozók illetve a turizmus/vendéglátás területén dolgozók hatalmas bevételkiesést könyvelhettek el. Tőlünk nyugatra igen jól támogatták őket, Magyarországon kevésbé jött ez össze.
2021. máj. 21. 10:37
5/22 anonim válasza:
Honnan veszed hogy a vállalkozókat nem sajnálják csak a halottakat? Te ezt teszed? Mert én nem.
2021. máj. 21. 10:41
6/22 anonim válasza:
Én sajnálom azokat a vállalkozókat, akiket rosszul érintett a járvány. Az elhunytakért meg még inkább fáj a szívem, és szeretteikért.
Amúgy, nekem is van jó pár vállalkozó ismerősöm, kb 15.
Egy van, aki vegetált, a vendéglátáshoz kapcsolódó beszállító, de aztán talált piacot magának, ahol még a kiszállítás indult be...
A többi köszöni szépen, jól van.
2021. máj. 21. 10:49
7/22 anonim válasza:
Ha így fejben nagyjából végigfutom a baráti körömet 6 vállalkozót ismerek, egyik sem "küzd a túlélésért". Igaz, hogy nem olyan az üzlet, mind covid előtt, de nem éheznek.
2021. máj. 21. 11:00
8/22 anonim válasza:
Dee majd azt sajnálom aki eddig a maldív szigeteken nyaralt, és most szegény csak a balatonra vagy az adriára tud eljutni. Jajjjjjj szegények. Hogy lehet a jólét fokát összehasonlítani a halállal???
2021. máj. 21. 11:04
9/22 anonim válasza:
Szerinted melyik a sajnálatosabb, egy kis anyagi probléma vagy az egészség, halál? Nagy értékrendi gondjaid vannak
2021. máj. 21. 11:06
10/22 anonim válasza:
Leszarom a vállalkozókat. Amint megjelent a maszkos-fertőtlenítős mizéria, egyből megjelentek a nyerészkedők és az 5x árú termékek. Még olyan üzletek is elkezdtek ilyeneket árulni, amiknek közük nem volt ehhez. A készleteket felvásárolták és felverték az árakat az átlagembernek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!