Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Túltolják Karácsony lejáratásá...

Túltolják Karácsony lejáratását. Ebbe buktak bele múltkor is. Karácsony lehet majd aki leváltja Orbánt?

Figyelt kérdés

Próbálnak fogást találni rajta, egyre erőltetettebben és izzadtságszagúan. Pont ahogy a budapesti önkormányzati választások előtt tették, plusz még oda tették mellé Puzsért és Berkit is hogy megossza a szavazatokat, de teljesen kudarc lett a vége.

Most ráadásul megosztó emberkék sem lesznek, mert csak 1 ellenzéki jelölt indul a miniszterelnöki címért.

És megint ugyanazt az erőlködést látom, mint Pesten láttam akkor. Már a kákán is csomót keresnek, próbálják mindennek besározni, azzal hogy van nyelvvizsgája mégsem tud elég jól angolul:

Ezzel van egy kis baj ->

- Rengeteg közvélemény kutatás volt azóta Budapesten, hogy kivel voltak elégedettebbek a fővárosiak, Tarlóssal vagy Karácsonnyal, és általában kb. 70% Karácsonnyal elégedettebb.

- A vidéki átlag vagy átlag fölötti emberek átlátnak a túlzott manipuláción

- A kapanyeles ótvar ócska paraszt, paréj vidékieket pedig mennyire érdekli, hogy tud-e angolul? Azt se tudják ki ő. Azt hiszik, hogy Karácsony az valami ünnep, neeeeeeem???? Dikk a.

Szóval akárkinek is szólnak ezek a milliárdos média reklámok, ráadásul egy válság közepén ahol jobb helye is lenne a pénznek, lehet, hogy végül megint nem tudják lejáratni és győzni fog az egész országban Karácsony Gergely, ahogy anno Pesten is győzött?

2021. máj. 20. 20:40
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
73%

Demszky sem lett miniszterelnök, Karácsony pedig az ő reinkarnációja, szóval ő sem lesz az.

Az összesfosásból egyiknek sincs ebben a formában semmi esélye. Nincs mögöttük "tömb", ami a Fidesz mögött van. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok kormánypárti.

De az ilyen toldozott-foldozott "nagy összefosások" általában nem jók semmire. Mert ki biztosít arról, hogy kormányra kerülés után nem egymás kitúrásán fáradoznának vagy jönne léte olyan helyzet mint sokszor az olaszoknál, hogy nincs "kormányképes erő", mert csak civakodnak a pártocskák?

2021. máj. 20. 20:44
 2/37 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
71%

"általában kb. 70% Karácsonnyal elégedettebb."

Tudnál 3 ilyet linkelni? Azt írtad rengeteg van, 3 ilyen linkelése nem lesz nehéz akkor.

"Azt se tudják ki ő."

2018-ban ő volt az ellenzéki miniszterelnökjelölt. Azaz ismerik az emberek.

"A kapanyeles ótvar ócska paraszt, paréj vidékieket"

A stílus maga az ember ;)

3/37 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok ennyire optimista, de hát ki tudja mit hoz a jövő.
 4/37 anonim ***** válasza:
54%

Puzsér jóval hamarabb indult mint Karácsony!

Én az előválasztáson Marki-Zay Péterre fogok szavazni, de ha ez a Karácsony nyeri az előválasztást, akkor utána megyek és le szavazok a Fideszre.

És szerintem Tarlós sokkal jobb volt mint ez a hatalom mániás pszichopata!

2021. máj. 20. 20:47
 5/37 anonim ***** válasza:
74%

"A kapanyeles ótvar ócska paraszt, paréj vidékieket..."

Idáig olvastalak, de az is csak elvesztegetett idő volt. Ajánlom figyelmedbe a legutóbbi Orbán - Karácsony csörte eredményét:

[link]

Üdv.: Egy budapesti fideszes. :)

2021. máj. 20. 20:48
 6/37 anonim ***** válasza:
9%
#4 jaj ez az előadás! Micsoda dráma! Janem... ilyen a színház nálatok "elvtársak"?
2021. máj. 20. 20:57
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emlékszem Puzsér volt az első aki bejelentette hogy indul. Azt meg hogy ő fideszes lenne azt gondold át mégegyszer
2021. máj. 20. 20:59
 8/37 anonim ***** válasza:
26%

Milyen “elvtársak”?!

Szerinted Puzsér vagy Márky-Zay a komcsi?

2021. máj. 20. 20:59
 9/37 anonim ***** válasza:
60%
Kis Karacsony ... Nagy Karacsony ... kisult-e mar a kalacsom ... :)
2021. máj. 20. 21:04
 10/37 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom szoktak közvélemény kutatásokat csinálni és ha úgy látnák, hogy ezzel rontanak a saját helyzetükön akkor nem csinálnák.
2021. máj. 20. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!