Most miért nincsen rezsi csökkentés mint a múltkor?
Figyelt kérdés
2018. jan. 4. 08:06
1/12 anonim válasza:
Internet áfa 5% lett
ha nem is ivóvíz az internet, de ma már majdnem az.
Amúgy ez már egy választási propaganda kérdés burkoltan és csavarosan megfogalmazva?
2/12 anonim válasza:
Tudtommal számotokra eddig sem volt rezsi csökkentés, vagy mégis???
3/12 anonim válasza:
Most már MINDEN választási propaganda.
4/12 anonim válasza:
Pff.. most nézem, nem is a kérdésre válaszoltam, hanem az #1-re írtam.
5/12 anonim válasza:
Na még az hiányozna. Nekem a rezsicsökkentés, igen csak nagyobb kiadást jelentett.
6/12 Koplárovics Béci válasza:
"ha nem is ivóvíz az internet, de ma már majdnem az. "
Sőt fontosabb :) Lásd internetadó-tüntetés.
"Most miért nincsen rezsi csökkentés mint a múltkor?"
Most nem lehet rezsit csökkenteni, mert Sorossal kell harcolni.
7/12 anonim válasza:
A "most" a választásokig tart. Légy türelemmel. És ne csak ezt vedd észre, hanem azt is, hogy mi lesz belőle a választások után. Nem könnyű, hiszen rengetegen hisznek benne ma is, mikor már az ellenkezője érvényes (régóta).
8/12 anonim válasza:
Mert most már van Soros, ezért nincs szükség rezsicsökkentéssel hülyíteni a népet.
9/12 anonim válasza:
Most csökkentették a halon az áfát, sőt tanácsolom is hogy ha szereted a halat akkor vegyél most, mert jelenleg kb 20%-al olcsóbb most a hal
10/12 Kései Sirató válasza:
Mert nem érdekli őket a nép nyomora. A múltkori is kb a nullával egyenlő, csak népbutítás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!