Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor az utóbbi időkben,...

Vona Gábor az utóbbi időkben, nagyon durván beszél Orbánnal a parlamentben. Múltkor mikor Vona nekirontott Orbánnak, akkor azt figyeltem meg, hogy Orbánnak remeg a szájja. Nem sajnáljátok Orbánt?

Figyelt kérdés
2017. máj. 15. 22:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
21%
Remegett a szája? Nem lehet, hogy csak rágózott, aztán ki akarta már köpni, csak mégse akarta ha képen van? :-)
2017. máj. 15. 22:17
 2/14 anonim ***** válasza:
47%
Én már kezdem sajnálni, még a végén rá fogok szavazni :DDD
2017. máj. 15. 22:24
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
Szegény Orbi... És azokat ki sajnálna, akiket OV és haveri köre éjjel-nappal göbbelsi módon gyaláz? Ráadásul emögött ott van a kormányzat, ami ugye nem a Fideszé, hanem minden magyar emberé. Míg Vona legalább csak a saját pártja nevében beszél "durván".
2017. máj. 15. 22:30
 4/14 A kérdező kommentje:
Hajrá Jobbik!!!
2017. máj. 15. 22:31
 5/14 anonim ***** válasza:
60%
Korábban is lehetett látni, hogy nem épp egészséges a nyelvmozgása. Szerintem biztosan van valami idegrendszeri alapú betegsége.
2017. máj. 15. 22:41
 6/14 anonim ***** válasza:
45%
Külföldi klinikán kezelték az idegeit. De a testbeszédén is jól látni, hogy valami nem stimmel az idegeivel. Ráadásul videó felvételben ő maga bevallotta, hogy skizó. Azt is, hogy az apja verte.
2017. máj. 15. 22:46
 7/14 anonim ***** válasza:
8%
Ráadásul kormányváltó hangulat van. Bármelyik pillanatban kitörhet a forradalom. Pártja az 5% os parlamenti küszöb alatt van Persze hogy ideges. Ráadásul közel az államcsőd.
2017. máj. 15. 22:51
 8/14 anonim ***** válasza:
58%

Akkor remeg az ember szája, mikor tudja, hogy a másiknak igaza van.

Azaz se köpni, se nyelni nem tud.

Bár a hívei, jól tudnak nyelni.

2017. máj. 15. 22:52
 9/14 anonim ***** válasza:
52%

A hivei is hasonló betegségekben szenvednek, bár ők jobban levannak épülve szellemileg.

2017. máj. 15. 22:55
 10/14 anonim ***** válasza:
66%

Remeghet a szánk attól is, ha mosolygást, nevetést tartunk vissza.

Orbánt én azért sajnálom, mert nem tud pofán vágni némelyeket, amikor rágalmazzák.

Gondolom, az itteni "skizo"-mániás meg gyerekverő apás valakin csak röhöghet, de vannak elég bicskanyitogató vélemények is, amikre régen kesztyűt vágtak volna valakinek a képébe. De mit lehet tenni az arctalanokkal?

2017. máj. 16. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!