Helyesen tette Jakab Péter, hogy a zsák krumplit odavitte a multkor Orbán Viktornak?
Figyelt kérdés
Szerintetek helyesen tette vagy nem kellett volna?
Semmi szabálytalanságot nem követett el vele.
Nem tudom, hogy láttátok-e azt a videót.
2021. márc. 26. 14:07
1/21 anonim válasza:
10 pontos a lépései, végre valaki szembeszáll "az"-al.
2/21 anonim válasza:
Teljesen jól csinálta, ennyit tud.🙂
3/21 Rothadó Narancs válasza:
Párszor fejbe is kellett volna vernie vele.
4/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk én hozzá is vágtam volna.
Csak őszinte voltam.
2021. márc. 26. 14:22
5/21 anonim válasza:
Igen, ezt sajnálatos módon elmulasztott!
6/21 anonim válasza:
Semmi szabálytalanságot nem követett el vele, de bebizonyította, hogy egy műveletlen suttyó.
7/21 anonim válasza:
Nem tette helyesen, mert így le kellett mondania kedvenc eledeléről, a paprikás krumpliról nokedlival.
8/21 anonim válasza:
Az a baj hogy semmit sem ér el vele de megértem a gesztust egyébként
9/21 anonim válasza:
" 4/8 A kérdező kommentje: Mondjuk én hozzá is vágtam volna. Csak őszinte voltam." Aha! Világos! Öszinte! Ezt tükör elé állva is el mernéd mondani????
10/21 anonim válasza:
Viktorral minden ellenzéki politikusnak így kellene csinálni, meg beszélni, mert ez érdemli és ebből ért!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!