Orbán miért mondogatja hogy erősödik az ország gazdasága, miközben rekordgyenge lett a forint az elmúlt 2 évben?
2008-ban még megvédeni akarta a Forintot és arról beszél, hogy szerinte azért szakad be az árfolyam, mert elveszett a külföld és Magyarország bizalma a kormányban és a kormány képtelen megállítani a forint esését. Pont, mint most.
https://www.youtube.com/watch?v=7pb4D6bBtdc
Nem lehet az oroszokkal olyan szerződéseket kötni, amiket 10 évre titkosítanak. Most mit csináltak?
https://www.youtube.com/watch?v=NGyscqVXiy4
2009 Navracsics: A kormány felelős a 300 forintos Euróért. Most?
https://www.youtube.com/watch?v=ruIK2_AXkhk
Na mivan? Hoax? Nem.
Navracsics beszél még arról, hogy a Forint árfolyam összefüggésben van a gazdasággal. Most? Gyengusz magyarázatok, hogy az export miatt.
Ja és jobboldali vagyok. Folytassam, elvtársak? Vannak még anyagok, minden fent van más videómegosztókon, ha esetleg el akarnátok tussolni a bizonyítékokat, elvtársak.
"#14
A magyar gazdaság erősödött az utóbbi 10 évben (az utóbbi egy-másfél covidos évet leszámítva). Ez még az azt megelőző 8-ra is igaz volt, bár az ottani erősődés mértéke elmaradt az uniós átlagétól, a jelenlegi meg fölötte.
Ezek tények, ha nem értesz egyet vele, forrással indokold meg.
Az a sok munkanélküli kevesebb, mint a szocik bármelyik évében."
Én arra gondoltam, hogy a magyar nép érzékeli e ezt a fajta gazdasági növekedést. Ide nem kell forrás, teljesen nyilvánvaló, hogy egy brutálisan korrupt, rom ország vagyunk, amit szinte teljesen ellopott a Fidesz. Jöhet ide bármilyen statisztika. Eleve a statisztika önkényes. Nyilvánvaló, hogy milyen ország vagyunk, korrupt, hazug mocskos.
100ezer közmunkás van kb.
Hogyan tudják átkozmetikázni, hogy 3,7 millió foglalkoztatottból legyen 4,5 millió?
Mármint mire regisztrál, és honnan törlik?
Az árfolyambeszakadásról van szó, nem a forintgyengülésről. Más az, amikor 3 hét alatt esik 15%-ot az árfolyam, mint amikor 10 év alatt 30%-ot.
Bullshittingelsz. Szó nem volt orosz szerződésről, meg Navracsicsról.
Én a kamu idézet ellen szóltam. Megvan még?
Ilyen soha nem mondott. Tehát Hoax? Igen.
Lehet, hogy a gazdaság összefüggésben van a forint árfolyammal, mégis gyenge forint mellett sikerült jobb eredmény produkálni, mint 10-15 éve!
Te nem érzékeled, meg egy hangoskoskodó réteg. Aki elégedetlen, az hajlamosabb kinyitni a száját. Mégis a Fidesz nyert zsinórban 3x. Talán mégis vannak jó sokan, akik érzékelik.
Szóval a statisztikák mehetnek a levesbe, neked csak a szubjektív élményed számít. Értem.
Mennyivel vagyunk romabb ország, mint 10 éve? És miben?
Mennyivel vagyunk romabb ország, mint 10 éve? És miben?"
Szellemileg teljesen leépült az ország. Virtuális álomvilágban élnek. De legalább nincsenek migránsok meg sorost is sikerült elpusztítani. Foci sörvedelés, ennyi lett a magyar kultúra.
Eddig is egy primitív kis gyár ország volt az ország, mostmár putyin csicska, meg kínai gyarmat. A zsebdiktátor azt hiszi hogy ő lesz az új führer.
"Mármint mire regisztrál, és honnan törlik?"
Aki nem regisztrált munkanélküli az nem is létezik.
És most gőzerővel elkezdték törölni a regisztráltakat.
Újabb siker hát nincs 1etlen munkanélküli se. Csak az orbán féle módszerek.
24 es. Hiaba kisebb a munkanelkuli rata, ha a kulfoldi cegek novekednek tole.
Tehat, ez csak egy ilyen pillanatnyi latszolagos novekedes. Es hiaba nott a fizetes ha kozben nottek az arak, termeszetesen nem ugyanabban az aranyban. Ne kulon reszleteket nezz hanem az osszeseget.
Es nem a szocihoz kell hasonlitani a szituaciot. Ahhoz kepest a tobbi orszag is nott, de ezt a globalizacionak es a technikanak koszonhetjuk, nem orbannak. Hasonlo kaliberu orszag Szlovakia es nincs jobban elmaradva mint Magyarorszag megsincs ott az Orban:)) csak peldanak irtam!
#15, a jelentéktelen kis exportunkról írja a HVG:
"Összesen egy év alatt 104,4 milliárd euró értékben adtak el magyar árukat külföldön"
Feladat: számítsd ki Ft-ban az MNB vételi eladási vagy középárfolyama közül, amelyiken hwlyes, és írd le betűkkel.
Addig ne pampogj!
134,368.67 $ -t ír a wiki.
Linkeld már azt a hvg cikket mert.
A világelső kína 2,643,376.93.
Szerintem valamit nagyon félre értesz.
#6 emlékszem rá, még 2008-ból, valamelyik híradóban is volt. Rohadtul nem hoax. Csak ti komcsik próbáljátok annak beállítani. Videó is volt róla, amit töröltettek az elvtársaid mikor a 444 kirakta: [link]
De ezen kívül is nagyon sok hasonlót mondott a magas euró árfolyamról, Meg azt is mondta hogy a benzin árát nagyban kell csökkenteni... Aztán adót emelt azon is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!