Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért mondogatja hogy...

Orbán miért mondogatja hogy erősödik az ország gazdasága, miközben rekordgyenge lett a forint az elmúlt 2 évben?

Figyelt kérdés
Nem értem a logikáját a sok hazugságaiban. Ezzel a kamu szöveggel még a legbutább embereket sem tudja átverni.

2021. máj. 19. 21:53
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%
Mert a hivek beveszik es sokan vannak.
2021. máj. 20. 13:00
 22/60 anonim ***** válasza:
73%
Magyarorszagon az emberek nagy szazaleka nem ert a gazdasaghoz, tehat lehet nekik barmit mondani es beveszik
2021. máj. 20. 13:01
 23/60 anonim ***** válasza:
75%

2008-ban még megvédeni akarta a Forintot és arról beszél, hogy szerinte azért szakad be az árfolyam, mert elveszett a külföld és Magyarország bizalma a kormányban és a kormány képtelen megállítani a forint esését. Pont, mint most.

https://www.youtube.com/watch?v=7pb4D6bBtdc

Nem lehet az oroszokkal olyan szerződéseket kötni, amiket 10 évre titkosítanak. Most mit csináltak?

https://www.youtube.com/watch?v=NGyscqVXiy4

2009 Navracsics: A kormány felelős a 300 forintos Euróért. Most?

https://www.youtube.com/watch?v=ruIK2_AXkhk

Na mivan? Hoax? Nem.

Navracsics beszél még arról, hogy a Forint árfolyam összefüggésben van a gazdasággal. Most? Gyengusz magyarázatok, hogy az export miatt.

Ja és jobboldali vagyok. Folytassam, elvtársak? Vannak még anyagok, minden fent van más videómegosztókon, ha esetleg el akarnátok tussolni a bizonyítékokat, elvtársak.

2021. máj. 20. 17:56
 24/60 anonim ***** válasza:
35%

"#14

A magyar gazdaság erősödött az utóbbi 10 évben (az utóbbi egy-másfél covidos évet leszámítva). Ez még az azt megelőző 8-ra is igaz volt, bár az ottani erősődés mértéke elmaradt az uniós átlagétól, a jelenlegi meg fölötte.

Ezek tények, ha nem értesz egyet vele, forrással indokold meg.

Az a sok munkanélküli kevesebb, mint a szocik bármelyik évében."

Én arra gondoltam, hogy a magyar nép érzékeli e ezt a fajta gazdasági növekedést. Ide nem kell forrás, teljesen nyilvánvaló, hogy egy brutálisan korrupt, rom ország vagyunk, amit szinte teljesen ellopott a Fidesz. Jöhet ide bármilyen statisztika. Eleve a statisztika önkényes. Nyilvánvaló, hogy milyen ország vagyunk, korrupt, hazug mocskos.

2021. máj. 20. 19:52
 25/60 anonim ***** válasza:
45%

100ezer közmunkás van kb.

Hogyan tudják átkozmetikázni, hogy 3,7 millió foglalkoztatottból legyen 4,5 millió?

Mármint mire regisztrál, és honnan törlik?

Az árfolyambeszakadásról van szó, nem a forintgyengülésről. Más az, amikor 3 hét alatt esik 15%-ot az árfolyam, mint amikor 10 év alatt 30%-ot.

Bullshittingelsz. Szó nem volt orosz szerződésről, meg Navracsicsról.

Én a kamu idézet ellen szóltam. Megvan még?

[link]

Ilyen soha nem mondott. Tehát Hoax? Igen.

Lehet, hogy a gazdaság összefüggésben van a forint árfolyammal, mégis gyenge forint mellett sikerült jobb eredmény produkálni, mint 10-15 éve!

Te nem érzékeled, meg egy hangoskoskodó réteg. Aki elégedetlen, az hajlamosabb kinyitni a száját. Mégis a Fidesz nyert zsinórban 3x. Talán mégis vannak jó sokan, akik érzékelik.

Szóval a statisztikák mehetnek a levesbe, neked csak a szubjektív élményed számít. Értem.

Mennyivel vagyunk romabb ország, mint 10 éve? És miben?

2021. máj. 20. 21:10
 26/60 anonim ***** válasza:
80%

Mennyivel vagyunk romabb ország, mint 10 éve? És miben?"

Szellemileg teljesen leépült az ország. Virtuális álomvilágban élnek. De legalább nincsenek migránsok meg sorost is sikerült elpusztítani. Foci sörvedelés, ennyi lett a magyar kultúra.

Eddig is egy primitív kis gyár ország volt az ország, mostmár putyin csicska, meg kínai gyarmat. A zsebdiktátor azt hiszi hogy ő lesz az új führer.

"Mármint mire regisztrál, és honnan törlik?"

Aki nem regisztrált munkanélküli az nem is létezik.

És most gőzerővel elkezdték törölni a regisztráltakat.

Újabb siker hát nincs 1etlen munkanélküli se. Csak az orbán féle módszerek.

2021. máj. 21. 09:27
 27/60 anonim ***** válasza:
37%

24 es. Hiaba kisebb a munkanelkuli rata, ha a kulfoldi cegek novekednek tole.

Tehat, ez csak egy ilyen pillanatnyi latszolagos novekedes. Es hiaba nott a fizetes ha kozben nottek az arak, termeszetesen nem ugyanabban az aranyban. Ne kulon reszleteket nezz hanem az osszeseget.

Es nem a szocihoz kell hasonlitani a szituaciot. Ahhoz kepest a tobbi orszag is nott, de ezt a globalizacionak es a technikanak koszonhetjuk, nem orbannak. Hasonlo kaliberu orszag Szlovakia es nincs jobban elmaradva mint Magyarorszag megsincs ott az Orban:)) csak peldanak irtam!

2021. máj. 21. 19:00
 28/60 anonim ***** válasza:
0%

#15, a jelentéktelen kis exportunkról írja a HVG:

"Összesen egy év alatt 104,4 milliárd euró értékben adtak el magyar árukat külföldön"

Feladat: számítsd ki Ft-ban az MNB vételi eladási vagy középárfolyama közül, amelyiken hwlyes, és írd le betűkkel.

Addig ne pampogj!

2021. máj. 21. 23:37
 29/60 anonim ***** válasza:
100%

134,368.67 $ -t ír a wiki.

Linkeld már azt a hvg cikket mert.

A világelső kína 2,643,376.93.

Szerintem valamit nagyon félre értesz.

2021. máj. 22. 09:44
 30/60 anonim ***** válasza:

#6 emlékszem rá, még 2008-ból, valamelyik híradóban is volt. Rohadtul nem hoax. Csak ti komcsik próbáljátok annak beállítani. Videó is volt róla, amit töröltettek az elvtársaid mikor a 444 kirakta: [link]

De ezen kívül is nagyon sok hasonlót mondott a magas euró árfolyamról, Meg azt is mondta hogy a benzin árát nagyban kell csökkenteni... Aztán adót emelt azon is...

2021. máj. 22. 15:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!