Hogyan tudott Marosán György egykor bekerülni az ország legfelső vezetésébe 4 elemivel?
"...4 elemivel?"
És, még angolul sem tudott! :))))))))))
3: Akkor Nyugat-Európa jó nagy "marxista", a mindenki számára elérhető oktatás ott is alap, sőt, nagyon sok országban a díjmentes felsőoktatás, a díjmentes szakképzés alap. Ne az határozza meg az ember sorsát, és hogy meddig juthat el az életben, hogy szegény vagy gazdag családban született.
Egyébként tényeket írtam le. Ha fáj az igazság, az más téma.
Előzőekkel egyetértek.
Egyébként Kádár sem papírból szokott beszélni, pedig ő is szakmunkásképzőt végzett, nem volt érettségije.
Demagógnak hangzik, de akkoriban tényleg az élet iskolájában tanultak meg sokan sok dolgot.
Nem tényeket írtál, hanem propagandaszöveget.
És összehasonlítod a mai Nyugatot a 80-100 évvel ezelőtti Mo-gal? Gratulálok :)
Nem, a propagandaszöveget te írtad le. Ezek a tömegek pont az 1945 előtti rendszerek elitizmusa és népellenessége miatt voltak iskolázatlanok.
Ha tudnál szöveget értelmezni, megértetted volna, hogy általánosságban írtam a továbbtanulási lehetőségek kibővítéséről. Te mondtad, hogy ez marxista, nem én...
"Tudod, kommunista diktatúra volt, aminek a bázisát éppen a tanulatlan, műveletlen munkások, parasztok alkották."
Mint most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!