Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a Jakab Péter egyre inkább...

Ez a Jakab Péter egyre inkább tetszik nekem! Nektek is?

Figyelt kérdés

""Fizessenek meg a tolvajok!" – ezt az üzenetet vetítette Jakab Péter az Országház falára"

"Éjszaka kivetítettem két közveszélyes figurát a Parlament épületére. Egy miniszterelnököt, meg egy strómant. Még a képük is annyira veszélyesnek tűnt, hogy pár percen belül két kormányőr és egy kisbusznyi rendőr gyűlt körém, hogy megvédjenek tőlük."

[link]

2021. máj. 19. 13:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
25%

Jó olvasni, hogy a fidernyákok hogy vonyítanak Dobrev, Jakab, Karácsony, Fekete-Győr, Márki-Zay neve hallatán!

Bármelyik lesz - sikerre van ítélve, mert ha Orbán marad, az az ország halálát jelentené!

2021. máj. 19. 16:49
 22/32 anonim ***** válasza:
45%

Jakab jó pasi és jó politikus!

Jó miniszterelnök lesz belőle!

2021. máj. 20. 15:43
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem.Egy köpönyegforgató, kulturálatlan p@raszt.Bármennyire is akarja a miniszterelnöki széket, nem fogja megkapni.
2021. máj. 23. 10:32
 24/32 A kérdező kommentje:

"Bármennyire is akarja a miniszterelnöki széket, nem fogja megkapni."

Ezt ki döntötte el - a bajszos proli?

2021. máj. 23. 10:41
 25/32 anonim ***** válasza:
84%

"Mert háromszor veri ezt kenden Lúdas Matyi vissza,

s háromszor annyi pénzt fogunk a ti segítségetekkel gyűjteni, mint amennyi büntetést Kövér elvtárs kiszabott rám".

Ez az, hajrá Jakab Úr!

2021. máj. 23. 11:39
 26/32 anonim ***** válasza:
54%

23-as vagyok

Nem, nem a Kövér dönti el, hanem mi, a nép.Karácsony fog győzni az előválasztáson, ő sokkal alkalmasabb Jakabnál.Karácsony komoly politikai múlttal rendelkezik, ő az igazi ellensége Orbánnak.

2021. máj. 23. 13:12
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Jakab - végre - egy karizmatikus, kemény, egyenes ember!

Orbán mindenképp felnézhet rá...

2021. máj. 23. 15:51
 28/32 A kérdező kommentje:

26: "Karácsony komoly politikai múlttal rendelkezik,"

Elképzelhető, hogy Karácsony is megfelelne, de Jakab szerintem többre vinné az elszámoltatás terén, mit az előbbi.

A "politikai múlt" kevés a radikális változtatásokhoz, sőt akadálya. Sajnos 30 éve csak a "szalonképes" sunnyogás megy és ebből már nagyon elég.

2021. máj. 23. 16:00
 29/32 anonim ***** válasza:
Bölcs ember vagy, kérdező!
2021. máj. 23. 16:05
 30/32 anonim ***** válasza:
11%
Nekem is tetszik! Egyre jobban vágyom rá, hogy egy vadászatomon ő legyen az űzött vad!
2021. máj. 23. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!