Cseh Katalin Európa Parlamenti felszólalásairól mi a véleményetek? Inkább a szimpatizánsokat kérdezem, mert a gyűlölőknek úgysem tetszik.
Remekül össze volt foglalva,lényegre törő is volt,nem véletlen hogy akkora tapsot kapott.
A rá adott semmitmondó üres válasz annál kiábrándítóbbra vagy ink kijózanítóbbra sikerült.
Nekem is van benne valami -még- kifejezhetetlen hamisság. Nem a saját gondolatait mondhatja, az angolja érthető, de modoros. A beszédtempója nem tudom, hogy miért számítana.
Gyűlölni nem gyűlölöm, de az eddigi egyik legellenszenvesebb jelenség a magyar politikában. Éretlen személyiség.
Nekem kifejezetten szimpatikus. Nagyon jó az angolja, magabiztosan beszél és jól összeszedve vannak a gondolatai.
Ugyan nem rájuk szavaztam, de örülök, hogy kint van Annával együtt.
Megjegyzem, hogy 1,5 hónap alatt Katalin többet szólalt fel, mint itthon a legtöbb fideszes képviselő egy év alatt.
4,
*többet szólalt fel, mint sok fideszes képviselő 9 év alatt
Nem egyszerűen Kanadában, hanem Montreálban. Quebecben, ahol francia a főnyelv.
És nem, nem is az az akcentusa. Hallottam ezt is, azt, sokat.
Milyen származású lehet at anyja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!