Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek nagy probléma,...

Szerintetek nagy probléma, hogy Dr. Karácsony Gergely Szilveszter főpolgármester úr angol nyelvtudás nélkül kíván miniszterelnök lenni?

Figyelt kérdés
Szerintem legalább annyira kéne tudnia beszélni angolul, mint Mihálynak

2021. máj. 17. 13:45
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
#28 ellenzéki vagyok, de merem azt mondani egy miniszterelnök legyen határozott, ha a nép azt akarja vétózzon, akkor a népet képviselje és vétózzon. Persze szoktam Telexet nézni, de mindenben nem értek velük egyet. 444 nekem kicsit már elvont, Megafont, meg Fidesz médiát már meg sem említem. Én a hvg-t és a függetlenebb forrásokat jobban preferálom.
2023. dec. 23. 15:04
 32/32 anonim ***** válasza:
#30 vagyok Nem mondom azt, ez lett volna a jó, és lehet emiatt pár kommentelő megírhatja, hogy emiatt hogy azt mondtam szerintem ki kellett volna tartania a vétó mellett (ha nem a guruló eurokat figyeli), hogy nem vagyok igaz ellenzéki. A fideszesek is belém állhatnak, hogy hazaáruló vagyok. Én végre egy olyan Magyarországon akarok élni, ahol nem hiszi el a nép hogy Orbán meg Gyurcsány van és változtatunk együtt. Ha nem, ki fogok költözni sok fiatallal egyetemben
2023. dec. 23. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!