Szerintetek nagy probléma, hogy Dr. Karácsony Gergely Szilveszter főpolgármester úr angol nyelvtudás nélkül kíván miniszterelnök lenni?
Figyelt kérdés
Szerintem legalább annyira kéne tudnia beszélni angolul, mint Mihálynak2021. máj. 17. 13:45
A kérdező szavazást indított:
Nagy probléma, hogy nyelvtudás nélkül szeretné a nemzetet vezetni.
Nem probléma, hogy nyelvtudás nélkül szeretné a nemzetet vezetni.
Nem érdekel.
51 szavazat
1/32 anonim válasza:
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy korántsem ez a legnagyobb hiányossága.
2/32 anonim válasza:
Ha jól emlékszem egyszer már indult miniszterelnöknek, de nem jött össze neki. Hányszor akar még nekifutni?
3/32 anonim válasza:
Szerintem ha ő lesz a befutó, meg fog tanulni teljesen jól angolul,nem ezen kell problémázni.
4/32 anonim válasza:
Az angol nyelvtudást lehet pótolni. Azt viszont egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy ő egy német vagy francia miniszterelnöknek ellent merne mondani Brüsszelben, még ha mást is gondol. Pincsikutya lenne, hogy együttműködőnek tűnjön.
5/32 anonim válasza:
inkább nyugatra legyen valaki pincsi, mint (fél)ázsiai országok felé
6/32 anonim válasza:
amúgy meg ha ez a legsúlyosabb dolog, amit karigeriről elő tudnak túrni, én tuti rá szavazok.
7/32 anonim válasza:
Az angol tudás az még a kisebbik baj. A nagyobb probléma amit meg kellene oldani hogy hogyan kaphatott diplomát nyelvvizsga nélkül?
8/32 anonim válasza:
#7 95-ben kezdte meg felsőfokú tanulmányait, a nyelvvizsga 96-tól kötelező.
9/32 anonim válasza:
#8 Még utána is sokáig elfogadták az egyetemen tett, nem akkreditált nyelvvizsgát, ami csak arra volt jó ugyan, hogy diplomát szerezzen vele az ember, de annak törvényes.
10/32 anonim válasza:
9. Úgy kezdte meg 2007-ben az ELTE ÁJK Politikatudományi Intézetében a doktori képzést (PhD), hogy államilag elismert, akkreditált nyelvvizsgával nem rendelkezett. Nem akkreditált nyelvvizsgát – az úgynevezett lektorátusi vizsgát – nem lehet a diploma kiadásához elfogadni, mivel a lektorátusi vizsgák soha nem voltak állami vagy államilag elismert nyelvvizsgák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!