Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek nagy probléma,...

Szerintetek nagy probléma, hogy Dr. Karácsony Gergely Szilveszter főpolgármester úr angol nyelvtudás nélkül kíván miniszterelnök lenni?

Figyelt kérdés
Szerintem legalább annyira kéne tudnia beszélni angolul, mint Mihálynak

2021. máj. 17. 13:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ahjj istenem. Attól még hogy diszlexiája volt, nem kell butának lennie. Lehet egy ország vezetésére meg tökéletes lenne. Nem tudjuk. Ez a bábos dolog is Fidesz duma. Márki-Zay-t is bemocskolták, sokat költöttek a propagandára közpénzből, azt meg kell nézni, hogy 2022 óta főleg mindenkinek hogy romlik az életszínvonala, az elit meg persze csak jobban és jobban él (pl. Lölö, Vitya, Fidesz, Fidesz-közeli haverok). És nem, Gyurcsányt se szeretem, mivel ő miatta van Orbán már lassan 14 éve 2/3-dal kormányon. Szerintem nem véletlen lépett vissza egyébként Márki-Zay javára Karácsony még az előválasztáson, mert őt alkalmasabbnak látta magánál. Tudod benne van szerénység. Nem úgy, mint Orbánban meg Gyurcsányban, akik csak kivéreztetik Magyarországot. Pedig, ha nem ez lenne a cél a komcsi megszállás óta, hogy mindenki saját magának mindent, aki hatalmon van, egy aranybánya is lehetne ez az ország.
2023. dec. 19. 00:51
 22/32 anonim ***** válasza:
Az nem szerénység volt, amikor Karácsonyt elütötte a villamos. Normális ember egy percig sem hitte el, hogy Karácsony végig fogja vinni a választást.
2023. dec. 19. 14:06
 23/32 anonim ***** válasza:
Nyílván ilyen szempontból igazad van #22. Én azt mondom, hogy azért be tudta vallani magának van nála alkalmasabb és nem vitte el a gőg. Vissza tudott lépni, sokan nem tennék meg, mert hogy ők mindenhatók
2023. dec. 19. 14:20
 24/32 anonim ***** válasza:

#23!

Azt is észre kellett volna már vennie, hogy teljesen alkalmatlan vezetőnek. Nulla karizmája és minidg úgy néz ki, mint aki betojt.

2023. dec. 19. 14:34
 25/32 anonim ***** válasza:
24-esnek igaza van, pedig én kedvelem Karácsonyt, tetszenek a gyalogospárti intézkedései. De egyszerűen nem tűnik vezető egyéniségnek, gyenge benyomást kelt. Főpolginak jó, másnak én se szavaznám meg. Bölcs döntés volt, hogy visszalépett, ez mutatja, hogy azért van realitásérzéke.
2023. dec. 19. 15:30
 26/32 anonim ***** válasza:
Szerintem már Orbán Viktor se alkalmas. Aki ennyiszer szembeköpi magát, meg a népet, annak már igazán letelt az ideje
2023. dec. 20. 09:07
 27/32 anonim ***** válasza:

Gondolok a mostani kávézásra, mikor nem szavazott, pedig megmondta nemmel fog szavazni stb.

Meg egyszer ezek az elvei, egyszer azok, ez így nem megy.

2023. dec. 20. 09:08
 28/32 anonim ***** válasza:

Látom sikerült eljutni a orbánozásig. De gondolom azt nem tudod megfogalmazni, hogy szerinted mit lett volna a helyes Orbántól.

Azt ne írd, hogy vétóznia kellett volna, mert akkor - mivel erre azt írta volna a 444, a 24.hu, a telex és a hvg, hogy az mennyire nem európai - te is ellene lennél.

Azt sem mondhatod, hogy meg kellett volna szavaznia, mert nem akartam megszavazni.

Tehát mi lett volna helyes? :)

2023. dec. 20. 12:32
 29/32 anonim ***** válasza:

#25!

Főpolgiként is vezetőnek kell lenni.

Amikor betámadták a körúti bringasávok miatt, akkor a Rákóczi tér környékén sikerült megcsinálni a legrosszabb megoldást.

Egy igazi vezető kiáll az elképzelési mellett.

2023. dec. 20. 12:35
 30/32 anonim ***** válasza:
#29 Vezető, de mégsem akkora pozícióban, mint egy miniszterelnök. Az elképzelései mellett kiáll, az emberei mellett nem, lásd Békés Gáspár ügye...
2023. dec. 20. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!