Miért oltattad be magad? Mi a valós oka?
Figyelt kérdés
Sok ember abba a tudatba van, hogy védettcséget akarnak szerezni az emberek. Viszont csomóan azt írják FB-én hogy csak azér hogy utazhassanak, teraszozhassanak nem hisznek a covidba. Te?2021. máj. 17. 11:05
21/26 anonim válasza:
Szia. Nem terveztem beoltatni magam mert 20 éves lévén, egészségesen, gyerekkortól kemény sportolói múltal rendelkezvén nem vagyok egyáltalán veszélyeztetett státuszban azonban azok az emberek akik nincsenek ilyen kiváltságos helyzetben, az ő védelmük miatt tettem meg, hátam közepére nem hiányzott de én ne okozzam akaratlanul egy ember megbetegedését sem, mert ha van korosztály akkor a mienk az ami egyáltalán nem tudja megmondani magáról, hogy hordozó e vagy sem. Van ismerősöm aki azt hitte nem kapta el és a korházi vérvétel után derült ki, hogy termeli az antianyagot ergo átesett de van olyan is akit 21 évesen majdnem lélegeztetőgépre kellett rakni full egészségesen, alapbetegség meg minden nélkül.
23/26 anonim válasza:
Azért, hogy elősegítsem a "gazdaság" beindítását. Mielőtt mégjobban tönkremegy. A vírus amitől a legkevésbé félek... Átestem rajta már tavaly, nem volt vészes, azóta semmi bajom nem volt. Másfél hete, hogy megkaptam a Pfizer vakcinát és rá 3 napra elkezdett szúrni a szívem környékén. Remélem nem lesz semmijen egészségkárosodásom... Holnap megyek kivizsgálásra. 25/F
25/26 anonim válasza:
22 evesen egeszsegesen kaptam el oktoberben. 34 hetes terhesen. Nem kivanom senkinek azt a 3 hetet. :) Amint tudtam,egybol oltakoztam. Em kivanom ujra atelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!