Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért oltattad be magad? Mi a...

Miért oltattad be magad? Mi a valós oka?

Figyelt kérdés
Sok ember abba a tudatba van, hogy védettcséget akarnak szerezni az emberek. Viszont csomóan azt írják FB-én hogy csak azér hogy utazhassanak, teraszozhassanak nem hisznek a covidba. Te?

2021. máj. 17. 11:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
45%
Szia. Nem terveztem beoltatni magam mert 20 éves lévén, egészségesen, gyerekkortól kemény sportolói múltal rendelkezvén nem vagyok egyáltalán veszélyeztetett státuszban azonban azok az emberek akik nincsenek ilyen kiváltságos helyzetben, az ő védelmük miatt tettem meg, hátam közepére nem hiányzott de én ne okozzam akaratlanul egy ember megbetegedését sem, mert ha van korosztály akkor a mienk az ami egyáltalán nem tudja megmondani magáról, hogy hordozó e vagy sem. Van ismerősöm aki azt hitte nem kapta el és a korházi vérvétel után derült ki, hogy termeli az antianyagot ergo átesett de van olyan is akit 21 évesen majdnem lélegeztetőgépre kellett rakni full egészségesen, alapbetegség meg minden nélkül.
2021. máj. 19. 17:55
 22/26 anonim ***** válasza:
45%
Kötelességemnek éreztem.
2021. máj. 19. 23:37
 23/26 anonim ***** válasza:
Azért, hogy elősegítsem a "gazdaság" beindítását. Mielőtt mégjobban tönkremegy. A vírus amitől a legkevésbé félek... Átestem rajta már tavaly, nem volt vészes, azóta semmi bajom nem volt. Másfél hete, hogy megkaptam a Pfizer vakcinát és rá 3 napra elkezdett szúrni a szívem környékén. Remélem nem lesz semmijen egészségkárosodásom... Holnap megyek kivizsgálásra. 25/F
2021. jún. 13. 06:32
 24/26 anonim ***** válasza:
*semmilyen
2021. jún. 13. 06:32
 25/26 anonim ***** válasza:
22 evesen egeszsegesen kaptam el oktoberben. 34 hetes terhesen. Nem kivanom senkinek azt a 3 hetet. :) Amint tudtam,egybol oltakoztam. Em kivanom ujra atelni.
2021. jún. 13. 07:08
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem*
2021. jún. 13. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!