Mennyire lehet igaz, hogy Szijjártó Péter azt mondta: „Nem oltattam be magam. És figyelembe véve minden körülményt, nem is fogom.”?
Figyelt kérdés
Lehet hogy a Fidesz oltásellenes volt?
2009. H1N1 járvány.
és Navracsics Tiborról elhiszed, hogy ezt mondta? „Nem oltattam be magam, és nem is fogom.”
és Pelczné Gáll Ildikóról? „Nem oltattam be magam, és nem is fogok kérni védőoltást."
2021. ápr. 17. 20:43
2/13 A kérdező kommentje:
a hírek szerint világjárvány idején, igen.
2021. ápr. 17. 20:55
3/13 anonim válasza:
Nem mindegy mit mondott 2009-ben?Most ilyet nem mondana legalàbbis nyilvànosan tuti nem ha még úgyis gondolkodik
4/13 anonim válasza:
Félreértés ne essék nem vagyok fityeszes és rühellem ezt a pasast
5/13 A kérdező kommentje:
szerintem mindegy, hogy mikor mond valaki valamit. a fidesz is 15 évvel ezelőtti gyurcsányról beszél. az internet nem felejt.
2021. ápr. 17. 21:04
6/13 anonim válasza:
Igaz hogy mindig Gyurcsànyoznak de ez most mindegy mert lehet jövőre újra nyernek hiàba minden.Értem mire gondolsz amúgy
7/13 A kérdező kommentje:
persze, nem kérdés, orbán győz 2022-ben újra. csak furcsa ez a pálfordulás. (vagy "péterfordulás")
2021. ápr. 17. 21:11
10/13 anonim válasza:
Ásd még élő azt is, hogy mit mondott 5 éves korában!
Csúnya dolgok fognak kiderülni!
HogY Gyurcsány mikor mit mondott, az bázisra nem érdekes.
A bezárt 14 kórház!
Na az igen!
A korrupt autópályák. MÉG 10 évig fizetjük 110 milliárd/ év tarifával az M6 csodálatos alagútjait a 20 méteres lőszdomb alatt.
Az szintén érdekes.
De nem sorolom, mert minek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!