Mennyire lehet igaz, hogy Szijjártó Péter azt mondta: „Nem oltattam be magam. És figyelembe véve minden körülményt, nem is fogom.”?
Figyelt kérdés
Lehet hogy a Fidesz oltásellenes volt?
2009. H1N1 járvány.
és Navracsics Tiborról elhiszed, hogy ezt mondta? „Nem oltattam be magam, és nem is fogom.”
és Pelczné Gáll Ildikóról? „Nem oltattam be magam, és nem is fogok kérni védőoltást."
2021. ápr. 17. 20:43
11/13 A kérdező kommentje:
hát ez az, orbán előáshatja, hogy mit mondott gyurcsány 5 éves korában, meg még azt is, hogy az apja apósa anyósa, keresztanyjának vállakozó társa miket mondott, de ha a FIDESZ-ről derülnek ki kényelmetlen dolgok évekkel korábbról, azt csak felejtsük el, mert azt már megbocsájtotta neki a jóisten?
2021. ápr. 20. 16:08
12/13 anonim válasza:
#11, a világ nem mondásokból áll
Az, hogy "elkúrtuk, nem kicsit, nagyon", tökéletesen érdektelen, mint mondat.
Az a 6000 milliárd elfolyt hitelfelvétel amire vonatkozik, az nem érdektelen. Azt fizetjük még egy ideig.
13/13 A kérdező kommentje:
19.25
Felesleges itt számháborúba bocsátkozni, csak a fideszesek képesek annyira nem érteni a magyar nép érdekeit, és hogy milyen veszélyes játékot játszik a vezérük magyar nép ellen. Az az igazán "elkúrta [o.v], nem kicsit, nagyon nagyon".
2021. ápr. 20. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!