Miért oltattad be magad? Mi a valós oka?
Figyelt kérdés
Sok ember abba a tudatba van, hogy védettcséget akarnak szerezni az emberek. Viszont csomóan azt írják FB-én hogy csak azér hogy utazhassanak, teraszozhassanak nem hisznek a covidba. Te?2021. máj. 17. 11:05
A kérdező szavazást indított:
Védett legyek a covidtól
Utazhassak nyaralni külföldre
Teraszoshassak
Más megírom
63 szavazat
1/26 anonim válasza:
Én átestem rajta tavaly novemberben.
Még egyszer nem kéne..m
3/26 anonim válasza:
A társadalom érdekében ez fontos. Érted, értem, mindannyiunkért.
4/26 anonim válasza:
Ennél gyatrább válaszlehetőségeket, ez fájt.
"Teraszozhassak" : Rohadtul teraszozhatsz oltás nélkül is.
"Utazhassak nyaralni külföldre" : Rohadtul utazhatsz külföldre negatív teszttel. Ráadásul a keleti vakcinát az első világban nem is fogadják el.
"Védett legyen a covidtól" : Ez csupán a hit próbája, ennyi erővel a templomba is járhatnál és hihetnéd azt, hogy Isten megvéd és védett vagy. A legújabb mutációk ellen a covid-19 wuhani vakcina nem sokat véd, de lehet hinni benne.
5/26 anonim válasza:
4-es, az utolsó bekezdésed kivételével egyetértek veled, de az hülyeség.
7/26 anonim válasza:
Márciusban átestem rajta köszönöm a következő hullámot inkább kihagyom..
8/26 anonim válasza:
Sok ismerősömet nagyon megviselte a Covid, én nem akarok átesni rajta.
9/26 anonim válasza:
Kvázi elvárás a munkahelyen, plusz minél nagyobb szabadságban akarok élni, és utazni külföldre.
10/26 anonim válasza:
Egyre több helyen kérik.
Nem akarok ez miatt kiszorulni a munkaerőpiacról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!