Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miért nem értik...

A magyarok miért nem értik hogy saját életükért ők a felelősek nem a kormány?

Figyelt kérdés

Aki úgy érzi rossz az élete az nem a kormány miatt van, hanem saját maga miatt.

Tanulni, dolgozni, jó döntéseket hozni és folyamatosan fejlődni kell.

Aki ezt megtudja tenni az boldogul az életben, aki nem annak marad a siránkozás, vergődés és a kormányok hibáztatása.

2021. máj. 15. 15:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

Talán én vagyok felelős:

- A rekord mennyiségű és mértékű adókért?

- A rabszolgatörvényért, és úgy általában az emberek kizsákmányolásáért?

- A nép megosztásáért, nehogy összeálljanak?

- Az ellopott közpénzekért, amit bármiféle nehézség nélkül privatizáltak?

Egyikről sem dönthettem, és egyiket sem űzöm.

2021. máj. 15. 16:00
 12/24 anonim ***** válasza:
78%

13)

Na igen.Milyen furcsa hogy ezekkel kapcsolatban nem volt nemzeti konzultációs kérdőív.

2021. máj. 15. 16:05
 13/24 anonim ***** válasza:
80%

"Aki úgy érzi rossz az élete az nem a kormány miatt van, hanem saját maga miatt."

Igazad van. Bekene hazasodni a meszaros csaladba meg lopnom kellene a kozpenzt es kokoparty rogan toniekkal sem artana neha xd istenem...

2021. máj. 15. 16:06
 14/24 anonim ***** válasza:
32%

"A magyarok miért nem értik.....?"

Mit vársz azoktól, akik a fideszre szavazgatnak?

2021. máj. 15. 16:07
 15/24 anonim ***** válasza:
35%

"ha az en generaciom lesz nyugdijas."

A te pávagenerációd sohasem lesz nyugdíjas, mert annyira nyámnyila, hogy ha a szél 10km/h fölé erősödik azonnal elhalálozik.

2021. máj. 15. 16:18
 16/24 anonim ***** válasza:
26%
Koszonjuk boomer, a tied meg mindent a segge ala kapott (lalas, munka, talan auto ha jol viselkedett), megis tonkretette az orszagot masok szmamara🤷
2021. máj. 15. 16:24
 17/24 anonim ***** válasza:
65%

Arról a kormány tehet, hogy évente több millió forint járulékot fizet utánam a munkáltató, és mégis reggel a kátyúkat kerülgetem Pesten munkába menet, mert olyan mély, hogy beletörik a kocsi kereket.

Arról is ő tehet, hogy amikor beteg voltam 5hónapos várólista volt a szükséges beavatkozáshoz, és kénytelen voltam a félretett pénzemből fizetni magánhelyen, ahol 1hét alatt megcsinálták.

Meg még sorolhatnám naphosszat.

2021. máj. 15. 16:33
 18/24 anonim ***** válasza:
8%
Na igen a 13-as is rátapintott a lényegre:egyetlen sikeres személyt nem tudsz mutatni ebben az országban,csak olyanokat akik a rezsimen keresztül a közpénzeket lenyúlják.hogy lehet az hogy nem tudnak gyarapodni,vagyonosodni az emberek?vagy mindenki síkhülye(szerinted az) vagy valami hiba van az ország vezetésében.
2021. máj. 15. 16:53
 19/24 anonim ***** válasza:
38%

18

Neeem... Te nem olvasol eleg motivacios idezetet es nem vonzod be a kozpenzeket xdxxd

2021. máj. 15. 16:56
 20/24 anonim ***** válasza:
27%
Egyet értek veled, kérdező.
2021. máj. 15. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!