A magyarok miért nem értik hogy saját életükért ők a felelősek nem a kormány?
Aki úgy érzi rossz az élete az nem a kormány miatt van, hanem saját maga miatt.
Tanulni, dolgozni, jó döntéseket hozni és folyamatosan fejlődni kell.
Aki ezt megtudja tenni az boldogul az életben, aki nem annak marad a siránkozás, vergődés és a kormányok hibáztatása.

Talán én vagyok felelős:
- A rekord mennyiségű és mértékű adókért?
- A rabszolgatörvényért, és úgy általában az emberek kizsákmányolásáért?
- A nép megosztásáért, nehogy összeálljanak?
- Az ellopott közpénzekért, amit bármiféle nehézség nélkül privatizáltak?
Egyikről sem dönthettem, és egyiket sem űzöm.

13)
Na igen.Milyen furcsa hogy ezekkel kapcsolatban nem volt nemzeti konzultációs kérdőív.

"Aki úgy érzi rossz az élete az nem a kormány miatt van, hanem saját maga miatt."
Igazad van. Bekene hazasodni a meszaros csaladba meg lopnom kellene a kozpenzt es kokoparty rogan toniekkal sem artana neha xd istenem...

"A magyarok miért nem értik.....?"
Mit vársz azoktól, akik a fideszre szavazgatnak?

"ha az en generaciom lesz nyugdijas."
A te pávagenerációd sohasem lesz nyugdíjas, mert annyira nyámnyila, hogy ha a szél 10km/h fölé erősödik azonnal elhalálozik.

Arról a kormány tehet, hogy évente több millió forint járulékot fizet utánam a munkáltató, és mégis reggel a kátyúkat kerülgetem Pesten munkába menet, mert olyan mély, hogy beletörik a kocsi kereket.
Arról is ő tehet, hogy amikor beteg voltam 5hónapos várólista volt a szükséges beavatkozáshoz, és kénytelen voltam a félretett pénzemből fizetni magánhelyen, ahol 1hét alatt megcsinálták.
Meg még sorolhatnám naphosszat.

18
Neeem... Te nem olvasol eleg motivacios idezetet es nem vonzod be a kozpenzeket xdxxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!