Mit szóltok, hogy a magyar kormány annyira alkalmatlan, hogy még egy működő mobil applikációt is képtelen kifejlesztetni?
És ezek vezetnek egy országot? Én magam is mobil alkalmazás fejlesztő mérnök vagyok, ez az app egy nagy nulla, 100szor komolyabbakat fejlesztettem már egy magam, külföldi cégeknek. A kormány embereinek mégsem sikerült xD
Biztos, hogy alkalmasak?
Fejlesztettem én már német, svájci, francia, svéd és ausztrál alkalmazást is. :)
Irigykedsz első?
Ja, mert szerinted a kormány fejleszt egy appot. :D
Amúgy nekem minden simán ment, a telepítés is, és az oltásigazolás lekérése is.
Szerintem te nemhogy fejleszteni, de használni sem tudsz egy ilyet. Az, hogy mindig vannak bénák (vagy fiktív bénák, akiket az ellendrukker újságírók kreálnak), a világ még működik.
Lölő volt túl smucig, milliárdokat kapott és gondolom legalja gyorstalpalósokkal akarta fejleszteni.
Vagy épp a Fudan egyetem hallgatóival :D
Kedves kolléga!
Ez az alkalmazás nem vádolható egyszerűséggel, egy nagyobb alkalmazás részeként üzemel, beépítve egy sokkal általánosabb egészségügyi rendszerbe, ami nélkül nem lehetett semmit sem elintézni a rendszerben. Részt vettem egy ilyen komplett egészségügyi alkalmazás tesztelésében, amiben sok különböző funkció van. Nem hiszem, hogy ez pár sorral megoldható. Ha mégis, akkor zseniális.
Nem az a gond, hogy az alkalmazás nem volt elég bonyolult, hiszen akkor nem lehetett volna elvégezni mindazt, amire készült. Hanem az, hogy nem számítottak ekkora terhelésre, így a teszteket sem végezték eszerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!