Ez hamarosan kiderül, hogy ilyen csodálatos átoltottság mellett is berobban-e a 4. hullám.
De sejthető, hogy be fog.
2021. máj. 14. 10:20
3/19 anonim válasza:
"A védekezés sikerét a halálesetek és a megmentett életek számában lehet mérni"
- Orbán Viktor
Mivel a világon nálunk haltak meg a legtöbben, nem tudom hányszorosan kicsavart gondolkodás szükséges ahhoz, hogy ezt bármilyen megsüvegelendő sikernek tudd látni.
Lassabb oltással még nagyobb fórral nyertük volna a halálozási versenyt? Hűha, komoly siker.
2021. máj. 14. 10:21
4/19 anonim válasza:
Úgy tudom járványkezelésről 2020 márciusa óta van, nemcsak mióta elkezdték lepakolni a vakcinákat.
2021. máj. 14. 10:21
5/19 anonim válasza:
Igen, az.
2021. máj. 14. 10:22
6/19 anonim válasza:
5# oké, mit kellett volna tennie a kormánynak???
2021. máj. 14. 10:25
7/19 anonim válasza:
Járványkezelés,biztos lehetett volna jobban és rosszabbul is csinálni.
Az mindenképp pozitívum hogy korán felismerték a védőoltás fontosságát.
2021. máj. 14. 10:40
8/19 anonim válasza:
#6, mondjuk 10 év kormányzás alatt nem tudatosan lezüllesztenie az egészségügyi ellátórendszert? Én ott kezdtem volna. 2019-ben GDP-arányosan 25 éves rekord minimumon volt az eütámogatás. Ennyire volt fontos a terület a kormánynak. Kellett a pénz a stadionokra meg az összes többi Lölő-féle építkezésre.
Géza, miért nem emlékeztél meg a 30 ezer halottról?
2021. máj. 14. 10:58
10/19 anonim válasza:
fantasztikus. be van oltva 4 millió ember, 1x! valamiért a 29 ezer halottról is sikerült megfeledkezni, egyszer nem sikerült részvétet nyilvánítani! hatamas siker, tényleg! Mellett az állandó hazudozás, sunyulás. Most derült ki, hogy a kormány mennyire képtelen bármit normálisan megszervezni, üzemeltetni. Persze a fideszzombiknak ez nem számít, mint ahogy a ide kérdéseket irkáló, fidesznyalonc caposoknak sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!