A magyarok miért nem értik hogy saját életükért ők a felelősek nem a kormány?
Figyelt kérdés
Aki úgy érzi rossz az élete az nem a kormány miatt van, hanem saját maga miatt.
Tanulni, dolgozni, jó döntéseket hozni és folyamatosan fejlődni kell.
Aki ezt megtudja tenni az boldogul az életben, aki nem annak marad a siránkozás, vergődés és a kormányok hibáztatása.
2021. máj. 15. 15:37
1/24 anonim válasza:
Mert könnyebb mást hibáztatni, mint felelősséget vállalni.
2/24 anonim válasza:
Azért mert kizárólag a kormány a felelős senki más.
4/24 anonim válasza:
Kifosztottátok a népet bugrisok, aztán még nektek áll feljebb?
5/24 anonim válasza:
Ezt úgy mondod mintha rajtuk múlna.amikor 3 műszakozol egy autógyárban és pótlékokkal együtt kapsz 700 eurót akkor mit tudsz tenni?vagy legyen 4 millió
felsővezető az országban?
Írj már konkrétumokat,ne csak üres lózungokat.rajta, legalább 6 példát kérek ami dolgozók millióit is érintheti.
6/24 anonim válasza:
Mert mindenért a Zorbán a felelős...
7/24 anonim válasza:
Na ezt én sem értem. Van olyan ismerősöm nekem is aki fennhangon szidja a kormányt, viszont dolgozni meg nem dolgozik. Na az ilyet én sem értem.
8/24 anonim válasza:
Poszt kadari neptol ne vard a felelosseget. Majd az apuci elintezi a dolgokat. Talan majd akkor lesz valtozas, ha az en generaciom lesz nyugdijas.
9/24 anonim válasza:
Pedig nagyon egyszerű, kérdező! Ha valakinek jó az élete, akkor Orbán tehet róla. Ha rossz, akkor Gyurcsány, Soros, Brüsszel, a migránsok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!