Létezik egyáltalán koronavírus, vagy ez az egész csak a társadalom megosztására ment ki?
Figyelt kérdés
2021. máj. 14. 21:29
21/22 anonim válasza:
Létezik, de kb. ennyi igaz belőle. Koronavírusok eddig is léteztek, egyszerű náthát okoznak. Ebből is csak a pánikkeltés és egyes intézkedések csináltak nagyobb bajt, minden bizonnyal szándékosan.
22/22 anonim válasza:
Én egy percig nem kételkedtem hogy létezik csak azt nem tudtam tudom mennyire súlyos.De az tuti egy kisvárosban lakom(5000fő)és csak az utcában 4-en belehaltak.Egy sem volt oltott mielőtt jönne hogy biztos az oltástól.Ugyanakkor tudom hogy a fertőzöttek kis százaléka akinek nagyon súlyos tünetei lesznek.Pont tegnap olvastam kb 75-80% enyhébb tünetekkel ússza meg de sose lehet tudni ha Te elkapod hogy reagál a szervezeted.A százalékos arányt nézve elég durva ami az utcánkban történik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!