Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Létezik egyáltalán koronavírus...

Létezik egyáltalán koronavírus, vagy ez az egész csak a társadalom megosztására ment ki?

Figyelt kérdés
2021. máj. 14. 21:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
Sőt, a teszt is csak a társadalom megosztásáért mutat pozitívat mi? 😎😎
2021. máj. 14. 22:24
 12/22 anonim ***** válasza:
34%

"A koronavírushoz köthető halálesetek száma megközelíti a 7 milliót"

Neked is jogodban áll felmutatni egy fertőzöttet. Egyetlen egyet.. érted..

Amíg meg ez nem sikerül maradjunk már abban, hogy kamu az egész. Ráadásul ha csak most egy év után sikerül, mert ugye első pillanattól kértem, hogy mutassatok ilyet, akkor már eléggé gyanús a sztorid, lássuk be!

2021. máj. 14. 22:27
 13/22 A kérdező kommentje:

"Sőt, a teszt is csak a társadalom megosztásáért mutat pozitívat mi? 😎😎"

Ha az egész hisztéria arra megy ki mi másra lenne jó a teszt?

2021. máj. 14. 22:28
 14/22 anonim ***** válasza:
3%

Mutass nekem egy HIV-fertőzöttet!

2021. máj. 14. 22:30
 15/22 anonim ***** válasza:
4%

És mire megy ki a társadalom megosztása?

2021. máj. 14. 22:33
 16/22 anonim ***** válasza:
53%

"Mutass nekem egy HIV-fertőzöttet!"

Nesze gyökszi!

https://www.youtube.com/watch?v=WYBPQOyu0D0

Koronafertőzötted mért nincs már egy éve és mért tereled a szót? Nem tudsz olvasni, hogy a kérdés nem a HIV-ről szól?

2021. máj. 14. 22:38
 17/22 anonim ***** válasza:
34%

"Csak nehogy kopogtasson a yard az ilyesmit most komolyan veszik!"

Magyarul nem létezik. Létező dologban való hitet még soha sem kellett erőszakszervezetekkel fenntartani. Az ember látta a saját szemével hogy igen Spanyolnátha járvány van, és igen maghalnak az emberek. Vajon a kovid fenntartásához miért kell yard?

2021. máj. 14. 22:47
 18/22 anonim ***** válasza:
83%
Én szerintem közúti balesetben sem halnak meg emberek. Miért vannak kint azok a hülye KRESZ táblák, meg jelzőlámpák, és miért jár pénzbüntetés, ha megszeged a KRESZT? Ha szankciókkal kell fenntartani a forgalmi szabályok az nyilvánvaló bizonyítéka, hogy a be nem tartása sem járna semmilyen következményekkel.
2021. máj. 14. 22:53
 19/22 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon is létezik. A tesóm sajnos el is kapta. Komolyabb baja nem lett, bár lett belőle problémája. Idegesítő, hogy valaki magát a vírust is tagadja.
2021. máj. 15. 01:48
 20/22 anonim ***** válasza:
62%

Kedves kérdező, egy zalai faluban élek. Három hónap alatt három fiatal nő halt meg koronovírus miatt, szomszéd településeken.

Az egyik nevelőszülő volt, a gyerekeket már el is vitték, mert a férj hiába vállalta, hogy megcsinálja a tanfolyamot, addig sem maradhattak.

A második egy 37 éves kolléganőm, az ötödik sikeres lombikkal lett ikerterhes. A babák is meghaltak.

A harmadik megszülte a kisfiát, aki a nővérével együtt félárván fog felnőni.

És ezek csak a fiatal, személyes ismerőseim. Szeretnél valamelyikük férjének a helyében lenni, te idióta troll?

2021. máj. 15. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!