Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezen lista alapján ön is...

Ezen lista alapján ön is fehér kiváltságokkal rendelkező személy lenne Amerikában?(többi lent)

Figyelt kérdés

Amerikában újabb örültség terjed a BLM csoportok miatt.

Összeállítottak egy listát arról hogy mi számít fehér faji és kulturális kivaltságoknak,akire ezek igazak azok csúnya emberek a BLM libsevikek szerint.

Az mindegy hogy kicsoda vagy micsoda ön ideológiailag vagy genderileg,ez a lista megmutatja hogy kiváltságos fehér-e vagy sem.

[link]

Ön is fehér kiváltságokkal rendelkező elnyomó?

2021. máj. 13. 00:32
A kérdező szavazást indított:
Fehér kiváltságokkal rendelkező elnyomó vagyok
Nem vagyok fehér kiváltságokkal rendelkező elnyomó
11 szavazat
 1/5 molnarmarcell21 ***** válasza:
95%
A kérdés elég prosztó, a lista pedig szépen rámutat, mennyit jelent csak az, hogy valaki fehérnek születik.
2021. máj. 13. 07:08
 2/5 anonim ***** válasza:
35%

Fehér vagyok és büszke vagyok rá. Számomra a fehérek fontosabbak mint bármelyik másik csoport, az én szememben felsőbbrendűek alanyi jogon és kész. Mindenki a saját fajtáját szereti és annak akar jót. Ez a belénk kódolt évmilliós biológiai program.

Ezt csak az öngyűlölő libsik próbálják szánalmas módszerekkel tagadni.

2021. máj. 13. 08:20
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Tök jó fehérnek lenni, imádom amikor ezek a BLM libsik megmondják nekem hogy felsőbrendű vagyok és több kiváltsággal rendelkezem. A feketéknek meg jól megmondják és beléjük kódolják hogy azért nem lesznek soha sikeresek mert feketék. Soha nem volt ennyire jó fehérnek lenni.
2021. máj. 13. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
78%

Szoval az hogy valaki heteroszexualis az mar kivaltsag? 🧐

A feketeknek olyan szempontbol jobb hogy mondhatjak azt hogy nigger es senki sem szolja meg oket.

A masik hogy egy fekete ha bekerul egy feherek lakta kornyekre akkor semmi bantodasa nem esik, ha egy feher megy a feketek kornyekere lakni akkor meglopnak, kiraboljak a hazad, az utcan beszolnak ha setalsz.

A feketek olcsobban is jutnak hazhoz mert a fekete kornyekeken olcsobbak a hazak es a fekete biztonsagban van a feketek kozt.

Viszont azok a helyek ahol csak feherek vannak azok eleg dragak.

Amugy a listara visszaterve, velem mar volt olyan hogy en voltam az egyetlen feher valahol, pl boltban.

2021. máj. 13. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:

4

Heteroszexualitás az ténylegesen kiváltságnak számít a többihez képest. Pl lgbt-nek nincs lehetősége csok-ot felvenni, venni egy házat és családot alapítani. Ha választási lehetőség lenne akkor mindenki hetero lenne, mert sokkal egyszerűbb és drámamentesebb élettel jár.

USE-ban a feketéknek sokkal több kiváltságuk van mint a fehéreknek. Főleg ha a fekete anyuka mellett van egy fehér apuka is aki nem hagyja ott a gyereket hanem fel is neveli.

2021. máj. 13. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!