Ezen lista alapján ön is fehér kiváltságokkal rendelkező személy lenne Amerikában?(többi lent)
Amerikában újabb örültség terjed a BLM csoportok miatt.
Összeállítottak egy listát arról hogy mi számít fehér faji és kulturális kivaltságoknak,akire ezek igazak azok csúnya emberek a BLM libsevikek szerint.
Az mindegy hogy kicsoda vagy micsoda ön ideológiailag vagy genderileg,ez a lista megmutatja hogy kiváltságos fehér-e vagy sem.
Ön is fehér kiváltságokkal rendelkező elnyomó?
Fehér vagyok és büszke vagyok rá. Számomra a fehérek fontosabbak mint bármelyik másik csoport, az én szememben felsőbbrendűek alanyi jogon és kész. Mindenki a saját fajtáját szereti és annak akar jót. Ez a belénk kódolt évmilliós biológiai program.
Ezt csak az öngyűlölő libsik próbálják szánalmas módszerekkel tagadni.
Szoval az hogy valaki heteroszexualis az mar kivaltsag? 🧐
A feketeknek olyan szempontbol jobb hogy mondhatjak azt hogy nigger es senki sem szolja meg oket.
A masik hogy egy fekete ha bekerul egy feherek lakta kornyekre akkor semmi bantodasa nem esik, ha egy feher megy a feketek kornyekere lakni akkor meglopnak, kiraboljak a hazad, az utcan beszolnak ha setalsz.
A feketek olcsobban is jutnak hazhoz mert a fekete kornyekeken olcsobbak a hazak es a fekete biztonsagban van a feketek kozt.
Viszont azok a helyek ahol csak feherek vannak azok eleg dragak.
Amugy a listara visszaterve, velem mar volt olyan hogy en voltam az egyetlen feher valahol, pl boltban.
4
Heteroszexualitás az ténylegesen kiváltságnak számít a többihez képest. Pl lgbt-nek nincs lehetősége csok-ot felvenni, venni egy házat és családot alapítani. Ha választási lehetőség lenne akkor mindenki hetero lenne, mert sokkal egyszerűbb és drámamentesebb élettel jár.
USE-ban a feketéknek sokkal több kiváltságuk van mint a fehéreknek. Főleg ha a fekete anyuka mellett van egy fehér apuka is aki nem hagyja ott a gyereket hanem fel is neveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!