Mit gondoltok Szijjarto Peterrol mint szemely, mint politikus, mint kulugyminiszter?
Figyelt kérdés
Nekem a legkevesbe se szimpatikus. Eljatssza, hogy mennyire vedi Magyarorszagot, mimozben a mi penzunkon jachtozgat. Nem 1x lejaratta mar az orszagot a CNN-ben es tobb masik nemzetkozi sajtoban? Van egyaltalan valamilyen erenye ennek az embernek?2021. márc. 8. 14:35
1/21 anonim válasza:
"Van egyaltalan valamilyen erenye ennek az embernek?"
Nagy a munkabírása. Most mondjon bárki bármit, ezek az emberek nem a lustaságukról híresek. Kár hogy erre fordítják az energiáikat.
2/21 anonim válasza:
" erénye "
Erszénye van - tömve a mi pénzünkkel!
3/21 anonim válasza:
Szerintem elnézve az eddigi külügyminisztereket, nem annyira rossz.
Sokkal jobban kiáll a magyar érdekekért.Nem hagyja szó nélkül azt sem, ha Magyarországba egy erősebb ország próbál belerúgni.
4/21 anonim válasza:
Az elmúlt évtizedek legjobb külügyminisztere, és nem úgy hogy a többiek rosszak voltak, hanem úgy, hogy ő kifejezetten tehetséges, nagy munkabírású és nagyon jól végzi a munkáját.
5/21 Ékezetes billetyűzet válasza:
"Nem 1x lejaratta mar az orszagot a CNN-ben"
Mutass egy-két ilyet pls.
6/21 Gyaszvertemeg válasza:
Én azt tippelem, hogy arra gondol, hogy minden körülmények között falaz a magyar kormánynak a külföldi sajtóban.
Viszont az tagadhatatlan, hogy ezt profin és szofisztikáltan teszi.
7/21 A kérdező kommentje:
Valoban. Ilyenkor kicsit elszegyeli az ember magat, hogy ugyanaxt a propagadna szoveget eloadja, amit gazdaja elvar tole.
2021. márc. 8. 15:25
9/21 anonim válasza:
Amikor folyamatosan "A zemberek"-ezett, azzal "bemutatkozott".
10/21 anonim válasza:
Nem Magyarországot képviseli,max a fideszt.
Gusztustalan ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!