Én is csinálhatom azt amit Seres Mária? Kitalálom az agyszüleményemet:
"És ha már javítunk,akkor tudjuk,hogy kisbetűvel nem kezdünk mondatot......"
Akkor már vegyük bele azt is, hogy az írásjel után rakunk egy szóközt, és nem írunk három darab pontnál többet egymás után... :D
Ezt csak kötekedésképpen írtam.
"Én is csinálhatom azt amit Seres Mária?"
Miért ne csinálhatnád? Kevesebbnek érzed magad nála?
"Akkor már vegyük bele azt is, hogy az írásjel után rakunk egy szóközt, és nem írunk három darab pontnál többet egymás után... :D
Ezt csak kötekedésképpen írtam.
- Írásjel után nem rakok szóközt,mert kicsi a laptop képernyője,és válság is van.Szóval spórolás. :) Miért is nem lehet több három pontnál?Ezt nem vágom Grétsy László tanár úr!(Komolyan érdekel)
És ha már javítunk,akkor tudjuk,hogy kisbetűvel nem kezdünk mondatot......
Ha már beszólunk, akkor és-el nem kezdünk mondatot..
"Ha már beszólunk, akkor és-el nem kezdünk mondatot.."
Ha idézünk akkor kirakjuk a megfelelő írásjelet!ugye-ugye? :)
Az aláírás gyűjtéseddel igyekezzél még az idén végezni, mert jövőre indul az új alkotmány.
Lehet, hogy már népszavazási procedúrára sem kerülhet sor, mert O. V. teljhatalmú diktátor lesz és mindenkinek úgy kell tapsolni, mosolyogni, ugrálni, ahogy ő akarja. Legyen béke...!
A kérdésedre válaszolva: bármit felvethetsz, csak szedd össze hozzá a megfelelő számú aláírást és máris kiírható a népszavazás - természetesen a jelenlegi alkotmányos keretek között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!