Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Wordpress ezt hogy csinálhatom...

Wordpress ezt hogy csinálhatom meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Olyan weboldalt akarok csinálni, ahol több kategóriában frissülnek a cikkek, de az a gondom, hogy amit a főoldalra posztolok, azt szépen kiírja időrendben ahogy kell, de nem tudom hogy lehetne, hogy a rendszer automatikusan berakja a megfelelő menübe is az új bejegyzést, mert csak az oldalakat sikerül menübe tennem. Tehát egy bejegyzést:

1. Főoldalra tegyen ki

2. A menüben a megfelelő kategória alá tegye be a címét

3. A megfelelő oldalra

Megoldható ez wordpressben vagy van ötletetek, hogy milyen rendszert keressek hozzá? köszönöm.

2011. okt. 8. 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:
figyi... létrehozol kategóriákat a bejegyzéseknél. Utána a kategóriákból összerakod a menüdet, és ha bejegyzés írásánál jobb oldalt kipipálod hogy mondjuk ez a természet kategóriába menjen akkor azt a menüben is a természet menüpont alá teszi... mmint azt a bejegyzést.
2011. okt. 8. 16:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Bazz, de hülye vagyok :DD Köszi szépen! :D
2011. okt. 8. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Használj Joomlát
2011. okt. 9. 23:43
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem ne használjon joomlat... wordpress sokkal felhasználóbarátabb... sztem.
2011. okt. 10. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:

De joomlában több a funkció.

totenkopf83

2011. okt. 12. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!