Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most ezek komolyan képesek...

Most ezek komolyan képesek voltak bevezetni, hogy úgy mehetek orvoshoz, ha van kártyám vagy negatív teszem?!

Figyelt kérdés
Havi 170 ezer felett vonnak a fizetésemből és komolyan kizárnak abból a rendszerből amit én is eltartok csak mert oltatlan vagyok? A magánszolgáltatásokra is vonatkozik ez a rendelet?
2021. máj. 9. 16:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
18%
Nem zárnak ki csak feltételekhez kötik, teszteltesd magad és mehetsz, ha már oltatni nem vagy hajlandó.
2021. máj. 9. 16:09
 2/18 anonim ***** válasza:
50%
Műtétre, műtétre mehetsz csak akkor, ha be vagy oltva, vagy tesztelve vagy. Javítsatok ki, ha tévedek, de nem változott semmi, mármint eddig is kellet a negatív teszt a műtétekhez, csak eddig egyrészt nem nagyon volt sok műtét, másrészt nem volt elég az oltás, akkor is kellett a teszt, ha be voltál oltva.
2021. máj. 9. 16:10
 3/18 anonim ***** válasza:
78%

Ez most tényleg nagyon furcsa két okból is. Egyrészt orvosi ellátás elvégzését kötni egy kísérleti oltás felvételéhez? Legalább könyörgöm várjuk már meg az ilyesmivel míg rendes engedélyekkel rendelkezik az a valami amitől függővé teszünk egészségügyi dolgokat.

Másrészt alapvetően enélkül is rendellenesnek tűnik egy tb fizetésre kötelezett állampolgártól bármire is pénzt kérni amit még csak nem is ő kér hanem őt kötelezik rá!? Ez most szerintem elhamarkodta a kormány, ha valaki indít egy pert simán nyeri bárhonnan közelít.

2021. máj. 9. 16:13
 4/18 anonim ***** válasza:
53%

Természetesen kizárhatnak mert megtehetik. Ha nem tetszik másik pártra is lehet szavazni, vagy el lehet menni külföldre.

Szerencsére én amúgy egyébként se tenném be a lábam most magyar egészségügyi intézménybe mert mind egy harmadik világbeli fertő. Meg vannak orvos rokonaim is. Meg el is fogok menni kevesebb mint fél év múlva ebből a tetves szar országból de ez már csak a szent grál a komment végére ;)

2021. máj. 9. 16:13
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
Még ha a 2-nek is van igaza, ez súlyosan alkotmányellenes.
2021. máj. 9. 16:14
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
4: alkotmánybírósági panaszt bárki tehet
2021. máj. 9. 16:14
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Panaszt tehetsz, csak értelme nem lesz.
2021. máj. 9. 16:20
 8/18 anonim ***** válasza:
40%
Miért? Ha alkotmányellenes valóban, akkor kimondják.
2021. máj. 9. 16:21
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Optimista :)
2021. máj. 9. 16:22
 10/18 anonim ***** válasza:
88%
3-as vagyok, eszembe jutott még egy furcsaság. Hisz miért is helyettesíti az oltottak vagy a már fertőzésen átesettek esetében a kártya a tesztet? Pontosan azt mutatják a tapasztalatok, hogy ugyanúgy ferzőződnek és fertőznek ahogyan a "védtelenek". Hoppá. Mire is megy ki ez az egész? Hát biztosan nem a fertőzés kiszűrésére mert itt megbukik a sztori. Perelni kell véleményem szerint de azonnal valamelyik ellenzéki pártnak.
2021. máj. 9. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!