Orbánék kimagaslóan kezelték a járvány elleni védekezést, ez meghozhatja nekik a 2022-es sikert?
Nehéz megmondani. Magyarországon ugyanis a parlamenti választások soron soha nem valamelyik párt MELLETT, hanem valamelyik párt ELLEN szavaznak (pl: "Nehogy a r@hadt Gyurcsányék nyerjenek, ezért a Fideszre szavazok", vagy "Nehogy a r@hadt Orbán nyerjen, ezért a Gyurcsányékra szavazok, vagy (a személyes kedvencem) "Nehogy már a r@hadt Orbán vagy Gyurcsány nyerjen, ezért inkább egy harmadik jelöltre szavazok.").
A járvány kezelése meg még mindig zajlik, és senki nem tudja mi lesz idén ősszel, vagy jövő tavasszal, amikor elvileg berobbanna a járvány 4. és 5. hulláma (a vakcinák nem tudom mennyire hatásosak, Én is csak a kics@szett Védettségi Igazolványért oltatom be magam - anélkül se strandra, moziba, állatkertbe, étterembe, vagy bármi más szórakozóhelyre nem engednének be).
A világon nálunk a legmagasabb a lakosságarányos halálozás. A harmadik hullámot a kormány totálisan félrekezelte.
A 2022-es siker azért valószínűleg meglesz. Nem tudom, hogyan. Talán még Orbán se tudja, talán ő már igen. Azt viszont biztosan tudom, hogy mire eljön 2022 tavasza, Orbán tudni fogja. Hogy melyik választási, jelöltállítási, kampányfinanszírozási, pártfinanszírozási, stb. jogszabályt kell úgy módosítania, hogy az ellenzéki összefogás alól kirúgja a sámlit. És majd csinálja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!