Van olyan aki szerint nem létezik covid?
Én ismerek olyat aki a mai napig tagadja a létezését.
Azt állítja hogy a politikusok ezzel akarják a népet elszoktatni a liberalizmustó, és megölni a magánvállalkozásokat.
Ez nyílván nincs így, az hogy a covid létezik egy tény.
Nem értettem/értek egyet a kijárási korlátozásokkal én se, sose féltem a covidtól, nem mostam többet kezet, jártam közösségbe az egész járványidőszak alatt, de valahogy csak nem sikerült elkapnom...
Ennek ellenére az orvos ismerőseim beszámolói alapján tényleg rohadt nagy gáz volt márciusban és április elején, mondták hogy napi 20(!) órákat dolgoztak és a folyosókon feküdtek a betegek. Szóval szerintem létezik, nyílván valamelyest fel van fújva de ez az emberiség kb 30%-ára valóban veszélyt jelentő vírus.
Én nem félek tőle és soha nem is fogok. Azért oltattam be magamat hogy a munkahelyen ne kelljen maszkot hordani, egyáltalán nem félek attól hogy 5 év múlva rákot kapok tőle (amúgy Szputnyikot kaptam).
Tagadhatatlan, hogy létezik, nekünk már 2019 decembere előtt is volt covink.
"1 Van 153594320 a világban. Magyarországon pedig 784837 fő"
És ebből egyet sem tudsz mutatni. Tehát innentől nagyon hihető a sztorid. :D
Amikor tavaly tavasszal jöttek a megdöbbentő hírek és képek a bergamoi kórházból, akkor egy ilyen internetes vitában le lettem ugatva, hogy én elhiszem, amit az index (a régi index, ami ma a telex szerkesztősége) közöl. Szóval még egy liberális-független, egyesek szerint ellenzéki híroldal sem volt meggyőző némelyeknek.
Én ott feladtam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!