Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Diszkriminatívnak tartod ezt...

Diszkriminatívnak tartod ezt az esetet? Miért?

Figyelt kérdés
[link]

2021. máj. 4. 19:15
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
35 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
36%

Ennyi ellenzéki oltásellenes birkucit ami összegyűlt ott te jó ég..

Én mondjuk ezek után a teraszra se engedném be ezeket.

2021. máj. 4. 19:17
 2/24 anonim ***** válasza:
70%
Undorító, mélységesen elítélem! A fehér a tisztaság színe, a barna meg nos hát... tudjuk mié. Én oltottként diszkriminatívnak tartom, hogy nekem egy kula színű tálcáról keljen étkeznem!
2021. máj. 4. 19:18
 3/24 anonim ***** válasza:
72%
Hülyeségnek tartom. A törvény előírja, hogy igazoltatni kell a vendégeket. Arra nem gondolnak, hogy így majd egy csomó oltatlan is barna tálcát vesz magának, és bent eszik, mivel hogy úgysem igazoltatják? Ezért is hülyeség.
2021. máj. 4. 19:19
 4/24 anonim ***** válasza:
82%

És, ha nem kedvére vehet olyan tálcát, amilyet akar, hanem az igazolást követően kap tálcát?

2021. máj. 4. 19:22
 5/24 anonim ***** válasza:
46%
A következő meg a sárga csillag lesz? Aztán meg tetkót is kap az oltatlan?
2021. máj. 4. 19:23
 6/24 anonim ***** válasza:
66%
1, nekem csak fideszes ismerősöm van, aki nem oltat.
2021. máj. 4. 19:25
 7/24 anonim ***** válasza:
95%
Egyszerűen nem látom az értelmét. Mégis mi volt a motiváció, és ki mit nyer ezzel?
2021. máj. 4. 19:26
 8/24 anonim ***** válasza:
94%
Ezzel nem vagy egyedül hetes.. ezzel maximum elmélyítenék az ellentéteket, nyerni senki nem nyerne rajta.
2021. máj. 4. 19:28
 9/24 anonim ***** válasza:
88%

Ekkora hülyeséget...

Felháborító, tehát bemész az ajtón, első dolog hogy megkérdezik hogy be vagy-e oltva, ha nem akkor pedig közlik veled:

"Oké, semmi probléma, odaadjuk a fehér tálcát üljön le a teraszra." A bent ülők pedig összesúgnak hogy: "Látod fehér tálcát kapott, szóval nincs beoltva."

ÚRISTEN DE GYÖKEREK AZ EMBEREK

Egyáltalán miért kell étteremben kajálni? Lusták főzni otthon az emberek? Vagy olyan jó módban élnek hogy megspórolják a főzést? Értem én hogy nyaralás vagy kirándulás esetén jólesik beülni és kajálni, de az hogy a szomszéd étterembe leugrok ebédelni, mert újra kinyitottak.

Mindeközben az éttermek dobják ki a legtöbb ételt, a gyors éttermekről nem is beszélve, de hát senkit nem érdekel mert van mekis krumpli, burger és kóla azzal hogy hova kerül a szemét sz*rnak bele az emberek. Ha a lustaság fájna...

2021. máj. 4. 19:30
 10/24 anonim ***** válasza:
61%
Undorító, hogy a tulaj még szándékosan meg is akarja bélyegezni az értelmes embereket. Nem vagyok veszprémi, de ha az lennék, biztos, hogy soha nem tenném be oda a lábam.
2021. máj. 4. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!