Diszkriminatívnak tartod ezt az esetet? Miért?
Ennyi ellenzéki oltásellenes birkucit ami összegyűlt ott te jó ég..
Én mondjuk ezek után a teraszra se engedném be ezeket.
És, ha nem kedvére vehet olyan tálcát, amilyet akar, hanem az igazolást követően kap tálcát?
Ekkora hülyeséget...
Felháborító, tehát bemész az ajtón, első dolog hogy megkérdezik hogy be vagy-e oltva, ha nem akkor pedig közlik veled:
"Oké, semmi probléma, odaadjuk a fehér tálcát üljön le a teraszra." A bent ülők pedig összesúgnak hogy: "Látod fehér tálcát kapott, szóval nincs beoltva."
ÚRISTEN DE GYÖKEREK AZ EMBEREK
Egyáltalán miért kell étteremben kajálni? Lusták főzni otthon az emberek? Vagy olyan jó módban élnek hogy megspórolják a főzést? Értem én hogy nyaralás vagy kirándulás esetén jólesik beülni és kajálni, de az hogy a szomszéd étterembe leugrok ebédelni, mert újra kinyitottak.
Mindeközben az éttermek dobják ki a legtöbb ételt, a gyors éttermekről nem is beszélve, de hát senkit nem érdekel mert van mekis krumpli, burger és kóla azzal hogy hova kerül a szemét sz*rnak bele az emberek. Ha a lustaság fájna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!