Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem diszkriminatív ez a most...

Árokpart kérdése:

Nem diszkriminatív ez a most bevezetésre kerülő oltási igazolás?

Figyelt kérdés
Pontosabban nem volna szerintem az, hogy ha mindenkinek saját magán múlana, hogy be van e oltva. Ugyanis oltakozási sorrend van és nem az embereken múlik csak, hogy ki mikor és hogyan lesz beoltva. Pl. Jómagam krónikus beteg vagyok jövő héten beoltanak és utána valamikor majd újra így ugye megkapom az oltási igazolást. Na most elviekben ugye majd ha meghozzák azt a döntést akkor pl. kimehetek este 8 óra után. Na igen ám, de még akár úgy is, hogy nekem lehet ennek ellenére diszkriminatívnak tartom,hogy ezt más nem teheti meg mert teszem azt a szomszéd egy egészséges ember akire ki tudja pl. májusban kerül rá a sor vagy mégkésőbb ő ezért hátrányba lesz velem szemben. Így ebben a formában szerintem ez azért nem fair, mert ő nem azért nem oltakozik mert nem akar, akar csak nincsen rá lehetősége. Ugyanígy lesz a lakosság egészét tekintve is. Nem fog ez társadalmi feszültséget okozni, mert erősen kétlem, hogy nem. Ki mit gondol erről?
2021. febr. 13. 19:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Így kezdték a zsidókkal is.
2021. febr. 13. 19:55
 2/15 anonim ***** válasza:
70%

De, diszkriminatív. Ez erről szól.

Innentől a nép kezében a sors. Fellázad vagy beáll a birkák sorába.

2021. febr. 13. 19:56
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Ez a célja, ezzel akarnak kényszeríteni, hogy beadasd a kínai sz.rt. Mondjuk így se fog kelleni senkinek.
2021. febr. 13. 19:59
 4/15 molnarmarcell21 ***** válasza:
39%
A jogoknak van hierarchiája. Az egészséghez és az élethez való jog magasabb rendű, mint az, hogy nyolc után elmehess boltba.
2021. febr. 13. 20:10
 5/15 anonim ***** válasza:
78%

De ez kökeményen diszkriminatív.

Tényleg visszajutunk az 1930-as évek Németországához.

Mindegy akkor sem adom meg magam, nem fogom beoltatni magam semmi áron.

2021. febr. 13. 20:35
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Hármaska: a kinai szar meg arra jo, hogy ugy brad ijesszen, hogy onkent es dalolva, boldogan oltakozz - barmi massal ;)
2021. febr. 13. 20:39
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
De most akkor mi van? Az EU tanács megtiltotta a diszkriminációt.Vagy ők máshogy értelmezik a diszkrimináció szót?
2021. febr. 13. 21:06
 8/15 anonim ***** válasza:
38%
Igazolvány előbb lesz, plusz jogokat majd csak később jelent. Valószínűleg azzal megvárják a széles körű oltást.
2021. febr. 13. 21:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédod még leköhögtetheti magát egy covidossal, így pozitív tesztje lesz és gyógyulás után szabad.
2021. febr. 13. 21:51
 10/15 anonim ***** válasza:
22%
Utolsó, köhögtesd te le magad...lehet sírhelyet vásárolhat igazolvány helyett. 4-es, az önrendelkezés joga az hol marad? Én se oltatom be magam, 8-ig úgyis elintézek mindent, a többit meg úgyis elintézem, pl. edzőterem.
2021. febr. 13. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!