Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá,hogy bevezet...

Mit szóltok hozzá,hogy bevezetik az oltási igazolást?

Figyelt kérdés
Engem felháborít,egyáltalán nem terveztem oltatni,de nélküle,se étterem se nyaralás,komolyan mondom nem normális ez a kormány.Szerintem megalázó is,bemegyek az étterembe és kizavarnak mert nincs igazolásom?!Vagy hogy gondolták?A másik meg,hogy ebből is a hasznot húzzák,aki nincs beoltva az is megkapja,ha igazoltan koronás volt már,csak pénzbe kerül az igazolás.Kész röhej amit művelnek.Mit gondoltok?

2021. febr. 13. 08:25
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
53%
Te most meglepődtél? Már 2019 decemberében megmondtam pár embernek, hogy ebből mekkora pénzt fognak csinálni. Mindenki azt mondta hülye vagyok. Most meg megy a meglepődés. Nyugi, fogsz már párszor a köv. pár évben felháborodni. Még az elején vagyunk az egésznek.
2021. febr. 13. 08:28
 2/27 anonim ***** válasza:
66%
Azt hogy igazad van, a kormánypárt nyíltan nem normális. A választást el fogják csalni és furcsamód minden kisvállalkozó/vállalkozó tönkremegy aki ki meri nyitni a száját.
2021. febr. 13. 08:29
 3/27 anonim ***** válasza:
92%
Veszel feketén igazolást. Ennyi.
2021. febr. 13. 08:30
 4/27 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Be kell vezetni,mert ennek különben nem lesz vége a helyzetnek,és " nem lehet úgy éni,hogy közben nem élünk".

Semmi nem működik,mindenki csak vár,társadalmi szinten áll minden,szinházak,mozik,rendezvények,fürdők,utazások.

Hova vezet mindez...az erdőbe,mert oda lehet még menni,de nem csoprtosan./!/ Marad a kirándulás.

2021. febr. 13. 08:31
 5/27 anonim ***** válasza:
11%
Nem kell ezzel foglalkozni.Vergődnek úgy rendesen ezek a szánalmas kutyák....😊😊
2021. febr. 13. 08:35
 6/27 anonim ***** válasza:
26%
Mindenütt bevezetik.
2021. febr. 13. 08:40
 7/27 anonim ***** válasza:
10%

Előbb az oltást kéne bevezetni, mint az igazolást. Fiatalok a sor végén még maradhatnak otthon hónapokig.

Vagy szerveznek korona partit fertőzöttekkel, hogy elkaphassák, és hamar túllegyenek rajta.

2021. febr. 13. 08:41
 8/27 A kérdező kommentje:
Én nem lepődtem meg,mert lehetett rá számítani,de most,hogy hivatalosan bejelentették,nagyon idegesít.Az meg,h be kell vezetni mert nem lehet menni sehova ez is csak fel van fúja.Érdekes én nem ismerek senkit aki valaha koronás volt,hazudnak ezek annyit.
2021. febr. 13. 08:41
 9/27 anonim ***** válasza:
79%
8# én olyat ismerek aki rengeteg emberrel érintkezett, társasházban lakik és állítólag koronás lett. A csoda viszont az, hogy senki nem lett koronás akivel 2 hét alatt érintkezett tünetmentesen.
2021. febr. 13. 08:45
 10/27 anonim ***** válasza:
18%

Azt megnézném, hogy feketén veszel olyan igazolást ami a hatósági igazolványaidhoz van kötve és benne kell lennie a központi adatbázisba ;)

2021. febr. 13. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!