Mit szóltok hozzá,hogy bevezetik az oltási igazolást?
Figyelt kérdés
Engem felháborít,egyáltalán nem terveztem oltatni,de nélküle,se étterem se nyaralás,komolyan mondom nem normális ez a kormány.Szerintem megalázó is,bemegyek az étterembe és kizavarnak mert nincs igazolásom?!Vagy hogy gondolták?A másik meg,hogy ebből is a hasznot húzzák,aki nincs beoltva az is megkapja,ha igazoltan koronás volt már,csak pénzbe kerül az igazolás.Kész röhej amit művelnek.Mit gondoltok?
Persze hogy kamu,mire számítottál ezektől?Remélem lejár a mandátum mielőbb mert már elég belőlük egy életre és a látszat intézkedéseikből minden téren!Én nem fogok semmilyen igazolást intézni főleg nem fizetek ezeknek egy fillért sem.Figyelmen kívül van hagyva amit az Európai Bizottság megmondott,nevezetesen hogy nem lehet diszkriminálni.Lesz még ennek következménye....
2021. febr. 13. 08:45
12/27 anonim válasza:
Ugyan már..Ha a többség nem oltatja be magát,akkor az éttermek be fognak engedni mindenkit különben csődbe mennek.
Ezért kell bevezetni,hogy ne ez legyen a vége,hogy ilyen intézkedést kelljen nekünk is meghozni.
Fontos az átoltottság,minél többen vegyék fel az oltást,hogy kinyílhasson a világ.
2021. febr. 13. 08:46
14/27 anonim válasza:
Oltassa magát aki akarja ennyi.El kell fogyjon a kínai és ruszki sz@r merthát utána dől a lé ezeknek.....Hányingerem van ettől az egésztől😒😒
2021. febr. 13. 08:48
15/27 anonim válasza:
Csak oltásigazolvánnyal lehet menni szavazni is, nehogy leváltsák őket.
2021. febr. 13. 08:49
16/27 anonim válasza:
Ebben kb. 100%-os egyetértés van a parlamentben, legalábbis a Momentum meg a DK hónapok óta azt propagálja, hogy az oltottakra ne vonatkozzanak a korlátozások, én még tőlük hamarabb hallottam ezt, mint a kormánytól.
2021. febr. 13. 08:50
17/27 anonim válasza:
Az oltottak tudnak majd jobban az "életükkel élni",de hozzáteszem azért nem szabadna hogy az oltottaknak több joguk legyen az oltatlanokkal szemben.
Faramuci helyzet.
2021. febr. 13. 08:53
18/27 anonim válasza:
Majd nehogy az Európai Bizottság közbelépjen....Adná az ég és akkor végre leállnának a szefósok ezzel az értelmetlen,pénzlehúzós dologgal ami nem fog semmit se segíteni.Dehát ezt ők is tudják nagyon jól de nyalni kell a kínaiak és oroszok valagát🤣🤣Érdekes hogy előtte nem voltak olyan kedveltek de most már nagy haverság is lett😊😊
2021. febr. 13. 08:57
19/27 anonim válasza:
Egyelőre még nincs arról hír, hogy ez az igazolás milyen esetben lesz használható, felment-e valami alól (pl. kijárási tilalom), illetve lesznek-e, akik kérhetik, egy szolgáltatást csak ezen igazolással lehet igénybe venni.
Én el tudom képzelni, hogy mondjuk egy légitársaság bizonyos járataira csak ilyen igazolással lehet felszállni, vagy egy koncertre csak az vehet jegyet, akinek van oltási igazolása.
Szét is kell nézni a világban, ha máshol is lesz védettséget igazoló dokumentum, és ahhoz kötnek bizonyos dolgokat, akkor hiába lesz beoltva valaki, ha ezt nem tudja bizonyítani.
2021. febr. 13. 09:13
20/27 anonim válasza:
Igazuk van. Aki nem oltatja be magát, magára vessen. Én ki se engedném az utcára az ilyet, tobzódjon otthon a kis antivaxer, megérdemli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!