Mit szóltok hozzá,hogy bevezetik az oltási igazolást?
Figyelt kérdés
Engem felháborít,egyáltalán nem terveztem oltatni,de nélküle,se étterem se nyaralás,komolyan mondom nem normális ez a kormány.Szerintem megalázó is,bemegyek az étterembe és kizavarnak mert nincs igazolásom?!Vagy hogy gondolták?A másik meg,hogy ebből is a hasznot húzzák,aki nincs beoltva az is megkapja,ha igazoltan koronás volt már,csak pénzbe kerül az igazolás.Kész röhej amit művelnek.Mit gondoltok?2021. febr. 13. 08:25
22/27 anonim 

válasza:

Nehéz ebben jó döntést hozni,mert okozhat népszerüségvesztést is,de ugyanakkor hozhat szavazatokat is,az egészséget szem előtt tartva meg azért lássuk be,hogy kívánatos lenne.
23/27 anonim 

válasza:

Amint lehet, csináltatok egy szerológiai tesztet. Ha szerencsém van, már túlestem rajta, és kapok igazolást. Ha nem, akkor igyekszem minél hamarabb elkapni a covidot. Inkább, mint hogy megmérgezzenek egy teszteletlen vakcinával.
24/27 anonim 

válasza:

16# Ha ez igaz akkor a Momentum és a DK elvesztette a bizalmam.
25/27 anonim 

válasza:

Kitörölheti mindenki az igazolással a hátsó fertályát, mert fertőzhető, ill. fertőzőképes marad, - azaz, marad a maszk és hasonlók!
26/27 anonim 

válasza:

Persze!Semmi értelme az egésznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!