Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem diszkriminatív ez a most...

Árokpart kérdése:

Nem diszkriminatív ez a most bevezetésre kerülő oltási igazolás?

Figyelt kérdés
Pontosabban nem volna szerintem az, hogy ha mindenkinek saját magán múlana, hogy be van e oltva. Ugyanis oltakozási sorrend van és nem az embereken múlik csak, hogy ki mikor és hogyan lesz beoltva. Pl. Jómagam krónikus beteg vagyok jövő héten beoltanak és utána valamikor majd újra így ugye megkapom az oltási igazolást. Na most elviekben ugye majd ha meghozzák azt a döntést akkor pl. kimehetek este 8 óra után. Na igen ám, de még akár úgy is, hogy nekem lehet ennek ellenére diszkriminatívnak tartom,hogy ezt más nem teheti meg mert teszem azt a szomszéd egy egészséges ember akire ki tudja pl. májusban kerül rá a sor vagy mégkésőbb ő ezért hátrányba lesz velem szemben. Így ebben a formában szerintem ez azért nem fair, mert ő nem azért nem oltakozik mert nem akar, akar csak nincsen rá lehetősége. Ugyanígy lesz a lakosság egészét tekintve is. Nem fog ez társadalmi feszültséget okozni, mert erősen kétlem, hogy nem. Ki mit gondol erről?
2021. febr. 13. 19:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Ez tényleges zsarolás ill. a személyes szabadság, önrendelkezés korlátozása. A végén még bekövetkezik az, hogy aki adott IQ szintnél magasabbal bír, azt agyirtásra kötelezik.
2021. febr. 13. 22:26
 12/15 anonim ***** válasza:
29%

Jó sokat írtál a semmiről!

A jogosítvány is diszkriminatív, hiszen megkülönbözeti a vezetni tudó és nem tudó embereket. Ez a célja.

A diploma is diszkriminatív, hiszen nem végezhetsz bizonyos munkákat 8 általánossal. Egy állásinterjú is diszkriminatív, hiszen ha valamiért nem nyered el az állás, akkor hátrányosan vagy megkülönböztetve a nyertessel szemben.

2021. febr. 14. 00:45
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

10: sírhelyet, persze. Novemberben voltam fertőzött, azóta is a sírban fekszem. :D

Ha a szomszédod nem idős krónikus beteg, nagy baja nem lesz.

2021. febr. 14. 06:31
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

12

Jó hülye felfogasod van hallod...

13

Nem voltál "Covid" fertőzött

2021. febr. 15. 17:55
 15/15 anonim ***** válasza:
33%

" ennek ellenére diszkriminatívnak tartom,hogy ezt más nem teheti meg "

Hogy lehet valaki ilyen ostoba, korlátolt.

A villamos diszkriminatívnak tartja, hogy ő nem busz, hiszen a busz szabadon közlekedik, a villamos meg kötött síneken.

Inkább normális, értelmes gondolatokkal kellene foglalkoznod, mint hogy magadévá tedd ezt az ócska, buta szemléletet.

Akit beoltanak is, attól még fertőzhet, lehet hordozó, legfeljebb ő nem betegszik meg. Aki egészséges, ha szerencséje van, nem betegszik meg, de mégis lehet hordozó is.

Aki elhiszi, hogy mindent aszerint kell vizsgálni, hogy ami normalitás, logikus, az "kirekesztő", forduljon elmeorvoshoz, mert vélhetően a sok hülyeséget komolyan veszi, amivel esetik, és becsavarodott.

2021. márc. 1. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!