Mi a véleményetek arról hogy Toroczkai László az alkotmánybírósághoz fordul a diszkriminatív oltás igazolvány miatt?
2021. ápr. 27. 13:30
1/27 anonim válasza:
Nem értem miért kell ebbe a marhaságba belemenni. Annyi fontosabb dolog van ennél...
2/27 anonim válasza:
Vekengeni lehet, Lacikától ezt meg is szoktuk.
Viszont az ombudsmantól az Európai Emberi Jogi Bíróságig már kb. mindenki kimondta, hogy az oltási igazolvány nem diszkrimináció, így az AB se fogja befogadni.
3/27 anonim válasza:
Azt, hogy saját politikai haszonszerzés... abból is a gyenge fajta.
4/27 A kérdező kommentje:
Jól van rettegők.
2021. ápr. 27. 13:38
5/27 anonim válasza:
Nocsak, a Mi Hazánk oltásellenes?
Adtak egy magas labdát Orbánnak .... ill. ők olyan súlytalanok, hogy figyelni sem kell rájuk.
6/27 anonim válasza:
Véleményt kérdeztél, minek kérdezed, ha zavar? :D
Toroczkai egy véglény, rengeteg frusztrációval és szabadidővel :D
8/27 anonim válasza:
Na, de akkor nem érdekel mégsem mások véleménye? Akkor miért kérdeztél?
9/27 anonim válasza:
Én örülök neki hogy van olyan párt aki diszkriminációként tekint a védettséget igazoló igazolványra. Bár őszintén engem hidegen hagy mert átestem a víruson, (de még nem kaptam ilyen kártyát) de amúgy sem szoktam olyan helyekre járni ahol fel kéne mutatnom. Szóval én nem érzem diszkriminálva magam, de nem is ezért támogatom a Mi Hazánk Mozgalmat.
10/27 anonim válasza:
Nagyon helyes! Drukkolok neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!