Szerinted ebbe az oltás igazolványos buliba bele bukik a fidesz? Mégis csak megkülömbözteti az embereket
Engem nem érdekel a politika, a szivárványcsaládok se, vallási fanatikosok se stb.
Az oltás engem hidegen hagyott nem érdekelt, ha valaki oltáspárti vagy oltás ellenes. De mára biztons fidesz ellen szavazok, mert engem ne különböztessen meg, egyik se. Szlávik nikéke, és nándika szlávik lányok oltatlanul dubajoztak, napi 200 halottal, szájer meleg orgiákra jár, sok fideszes nyaralni jár, akkor minket meg védettségi kártyával szívatnak.
kormánytagokat+orvosokat megvették kilóra ennyi a képlet. Nem hiszek összesküvéselméletekben ,de a pénz beszél.
Sok haveromnál kivágta a biztosítékot. Mi jogon diszkriminálnak a saját hazámban? Sárgacsillagot hol lehet átvenni?
Már megint kérdező?
Megint valami amibe majd biztos jól belebukik a zorbán?
Nem tűnt fel hogy 11 éve újra meg újra kitaláltok valami baromságot amibe tuti biztosan bele fog bukni az Orbán, aztán meg még sem?
Azt majd meglátjuk jövőre.
Előzetes tipp, a Fidesz a mandátumok 55-60 százalékát megszerzi, és nyer...
Ki lenne helyettük? A bezárásfetisiszta ellenzék, ha rajtuk múlna az utcára nem mehetnénk ki.
Nálam is kiverte a Fidesz a biztosítékot, biztosan nem fogok rájuk szavazni, de alternatíva sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!