Miért lett a magyar kormány oltásellenes?
Amióta az ellenzék megkérdőjelezte a bevizsgálatlan keleti vakcinák hatékonyságát, azóta vakcinaellenesnek lettek kikiáltva a kormány által.
Ugyanezen logika mentén most kijelenthető, hogy a fidesz vakcinaellenes kampányt indított, miután félrevezető statisztikák közzétételével igyekeznek aláásni a nyugati vakcinák hatékonyságát és elbizonytalanítani az embereket.
Miért lett tehát a fidesz hirtelen oltásellenes?
A fidesz az Ellenzékellenes inkább..
De nagyon...
Minden orvos és minden kormányzati politikusazt mondja, hogy mindegyik oltás hasznos. A "hatékonysága" nem nagyon értelmezhető nekem, de a tragikus kibontakozástól (a légzőrendszer összeomlásától) mindegyik megvéd.
Kis Ursulánk meg szar szerződéseket kötött és lassan, az tény.
"Azt mondod ők eddig hazudtak?"
A politikusok? Á, soha, ott kizárólag talpig becsületes emberek vannak.
"Kis Ursulánk meg szar szerződéseket kötött és lassan, az tény."
A "lassan" még egy dolog, de szerintem ezerszer jobbat kötöttek, mint mi az oroszokkal, vagy kínaiakkal. Vagy mitől olyan sz*rok az uniós szerződések szerinted?
#7, csak műszaki becslés, mert nem hozzák nyilvánosságra.
De nekem nem üzleti szerződésnek tűnik, hanem valami elvi keretmegállapodásnak.
A legfőbb baja, hogy Európa messze le van maradva Izrael, Anglia, USA mögött.
Aki kevésbé van lemaradva az még a keleti vakcinák miatt nincs.
Németország, Ausztria is ezért rendek Sputnikot mert nem akarnak várni ősz végéig.
Ursulánk, mint botcsinálta "üzletasszony" nem tanult még róla, hogy a mai gazdaság legfontosabb versenyképességi faktorai az idő.
Time Based Competition, így nevezik: idő alapú verseny.
Főleg fontos, ha az életért futunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!