Mire fog még Gyurcsány vetemedni ezzel az oltásellenességgel?
Délután ülök otthon, Xboxozok. Csörög a telefon, felveszem.
Gyurcsány Ferenc volt az, és arra kért, hogy ne adassam be magamnak a koronavírus elleni vakcinát. Elküldtem az anyámba, és leraktam. Nem is érdekelt, őszintén szólva azt gondoltam valaki szórakozik. De most írt a haver Facebookon, hogy nem fogom elhinni mi történt vele, és előadta ugyanezt a sztorit, és állítólag még a nagyanyját is hívta telefonon.
Ez most lehet viccnek hangzik, de nem az.
TÉNYLEG MEGTÖRTÉNT, HOGY HIVOTT GYURCSÁNY (VAGY EGY FELVÉTEL) és le akart beszélni az oltásról.
Gyurcsány azóta jelezte, hogy valaki visszaél a nevével, és az ő nevében hívogat embereket oltásellenes szöveggel.
Nos, elég egyértelmű, hogy kiknek áll érdekében Gyurcsányt lejáratni, vagyis a tetteseket máris az ellenkező oldalon kell keresni.
De ez utólag belegondolva annyira átlátszó, egyből le is bukott a dolog, már a blikk is lehozta. Nem lehet, hogy Gyurcsány csinálta szándékosan amolyan hamis zászlós támadás gyanánt?
Ha lenne gerince, lemondott volna 2006-ban.
Szerintem Gyurcsány nagyon dörzsölt, bármire vetemedne. Ha egy ilyen akciót le akarna zsírozni, akkor azt úgy is csinálná, hogy fideszes taktikának tűnjön.
Hát nem. Veled vitába se szabadna bonyolódni, lehet a Gyurcsány rafinált, de Viktor a dörzsölt cigány!
Ha ismernéd a Gyurcsányt, akkor legalább a hangját felismerheted volna a telefonba! Na itt sántít a, amit mondasz. Erre válaszolj!
Hogy van ez? Korábban azt írta mindenki, hogy a Blikk fideszes oldal.
Egyébként Gyurcsánytól miden kitelik. Meg annak az ellenkezője is.
Tudod: "hazudtunk reggel, éjjel, meg este..."
Ma sem tudni, hogy ki szivárogtatta ki. Egyesek szerint ő maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!