Vajon az ellenzék elvenné a CSOKOT? Vagy visszavenné, megszüntetné?
Miről beszélsz? Semmit nem állítottam az ellenzékről.
Azt mondtam, hogy én mit gondolok a CSOK-ról, és egyéb családtámogatásokról.
Mellesleg nem azért, de mondani 2010 előtt is tudtak jó dolgokat. A probléma a megvalósítással volt akkor is.
Vagyis önmagában, hogy ugyanazt mondják, az nem jelent semmit.
Ha velem leültél volna vitázni, hogy mit változtatnék az országon 10 éve és leülnél most is, akkor is nagyjából ugyanazokat a dolgokat tudnám mondani, mivel nem látom, hogy megvalósult volna bármi értelmes.
Ma már a többedik olyan kérdést látom, ahol csak annyi van a leírásban, hogy "hmmmmmm....."
Ezt egy-két Fideszes troll irkálhatja aki mindenáron rá akar sütni minden rosszat az ellenzékre. Emberek ne hagyjátok magatokat megvezetni.
#14: ne ringasd magad ebbe a hitbe. A csok egy kicsit biztos növelt, de alapvetően globális tendencia, hogy mindenhol nőttek az ingatlan árak. Szerinted azért kerül egy használt lakás 2-3x annyiba mint 10 éve mert 3 gyerekre kapsz 2 millió csokot? Ne nevettesd ki magad.
De még az új lakásokat, házakat se csokra veszi mindenki.
A szám, amit keresel az a 30 millió.
Parancsolj, itt egy cikk, ami bemutatja, hogy hogy kapsz 10 milliókat tök ingyen:
#16: te mirol beszélsz? Nem kapsz 30 milliót, csak szólok.
Van 3 gyerekem, a jelzálog csökkentés volt 4 millió, ennyit kaptunk. De ha veszünk fel hasznaltra csokot akkor lennénk 6 milliónál.
Babavaro pedig egy (kedvező) hitel, teljesen felesleges esetleg ide számolni.
Jah, te jobban tudod, mitn a cikk. :DDD
Azért mert te nem éltél a lehetőségeiddel még nem lesz semmis.
Amúgy tényleg átvertek. A jelzálog csak a 3. gyerek után 4 millió, míg a 2. gyerek után 1 millió. Ez együtt már 5 millió.
A babaváró hitelt pedig teljesen elengedik miután megszületett a 3. gyerek, szóval nem kell visszafizetni. Tehát az 10 millió.
Van 10 milliós újépítésű ingatlan. 2.5 millió ÁFA visszaigénylés.
Amit nem ideszámoltam, de a cikk is említi pl. a 15 milliós kedvezményes hitel, ami tényleg hitel.
Érdemes elolvasni a cikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!