Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon az ellenzék elvenné a...

Vajon az ellenzék elvenné a CSOKOT? Vagy visszavenné, megszüntetné?

Figyelt kérdés
hmmmm......

2021. máj. 5. 14:01
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
77%
Honnan az isten nyilából tudjuk ezt mi hétköznapi emberek?
2021. máj. 5. 14:03
 2/36 anonim ***** válasza:
22%
Honnan veszed ezt a kitalált baromságot?
2021. máj. 5. 14:04
 3/36 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező

Nézd meg mit csináltak 1994-1998 között és 2002-2010 között! A válasz: a csok-ot nem vennék vissza de csökkentenék és elértéktelenítenék. A többi családtámogatást felszámolnák, elértéktelenítenék, maradna mindenkinek a semmire sem elég családi pótlék meg a segélyek. Így a csok-ot sem vennék már fel annyian, hiszen nem mennének vele semmire.

2021. máj. 5. 14:16
 4/36 anonim ***** válasza:
93%
Sokan szavaznak az ellenzékre akik szerint nem igazán jó dolog ebben a formában a CSOK, ebből adódóan szerintem meg fog szűnni.
2021. máj. 5. 14:17
 5/36 anonim ***** válasza:
33%
Igen,mert nem a családtámogatásra megy majd a pénz,hanen a migránsok segélyezésère
2021. máj. 5. 14:17
 6/36 anonim ***** válasza:
51%
Jobb lenne megszüntetni. Csak a burzsoá nagycsaládosoknak kedvez és emiatt ilyen drágák az ingatlanok.
2021. máj. 5. 14:18
 7/36 anonim ***** válasza:
79%

Én azt figyeltem meg, hogy a fityesz munkaviszonyhoz köti a támogatásokat, 2002-2010 közötti érában pedig inkább a segélyezés ment...

Persze lehet, hogy a mostani ellenzék más lenne.

2021. máj. 5. 14:19
 8/36 anonim ***** válasza:
80%

Én magamat függetlennek tartom, de én megváltoztatnám a CSOK jelenlegi rendszerét, mivel most többnyire annak kedvez, akinek nincs rá szüksége.

Pár éve az egyik támgoatási forma bevezetése után 1 vagy 2 évvel nézték meg egy cikkben, hogy kik vették fel az adott támogatást.

A támogatás több, mint 50%-át a társadalom felső 10%-a vette fel.

Ez nem családtámogatás, hanem a gazdagok kitömése, elég szánalmas, hogy még így is lopni próbálnak.

2021. máj. 5. 14:21
 9/36 anonim ***** válasza:
66%
#8 Nem lenne más. Figyeld meg ki beszélnek közülük és miket mondanak - ugyanaz a szöveg ami volt az mszp-szdsz idejében is. Semmi különbség, még a szóösszetételeket is ismétlik.
2021. máj. 5. 14:21
 10/36 anonim ***** válasza:
77%
A fikesz is megszűnteti mert nem rentábilis. Ez csak egy pár éves akció hogy a devizahiteles generáció után egy újabb generációt eladósítsanak.
2021. máj. 5. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!