Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy álltok az oltással?

Hogy álltok az oltással?

Figyelt kérdés

2021. máj. 5. 10:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

1. Sinopharm megvolt, hónap végén jön a 2. oltás is.

Családban a többsége Szputnyikot kapott, de nekik megvolt már a 2. oltás is.

2021. máj. 5. 12:17
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
Nem vagyok és nem leszek beoltva.
2021. máj. 5. 12:56
 13/18 anonim ***** válasza:
41%
astrát kaptam, 1 napig lázas voltam. Védettségi igazolványt 5 nappal később megkaptam amikor a gyártó leírása szerint a második oltás (12 héttel később) után 2 héttel leszek védett.
2021. máj. 5. 12:58
 14/18 anonim ***** válasza:
17%
Beoltatom magam, amint kapok Pfizert vagy Modernát, a többire nemet mondtam. Ezt tartom a legjobbnak, a legmodernebbnek, ezt elfogadják mindenhol a világban. Pluszban nekem fontos a brand, a márka. Amiből tehetem márkásat veszek, miért ez legyen kivétel?
2021. máj. 5. 13:07
 15/18 anonim ***** válasza:
85%

:D

2021. máj. 5. 13:09
 16/18 anonim válasza:
50%
Az lenne a kérdésem, hogy miért hiszi azt mindenki, hogyha be van oltva attól még nem kaphatja el, nem lehet beteg, és nem fertőzhet? Mindenki beoltatja magát abban a tévhitben él, hogy ő már teljesen védett, senkit sem fog megfertőzni. Azzal hogy beoltatod magad azt éred el, hogyha elkapod a vírust, már csak enyhe tünetei lesznek. Az "okosok" már mondogatják hogy jön az 4. hullám, és mivel most nemsokára aki be van oltva mehet moziba, színházba stb. ezáltal ezek egymást fogják fertőzni, így lesz sok beteg, ezáltal lehet is bejelenteni a 4. hullámmot... Ki van előre tervelve az egész. Ezt az oltást azért sürgetik, erőltetik hogyha jön a 2022-es választás, mondja a sok embert hogy ez az embert "megmentette" az embereket, szavazzon mindenki rá. Arról nem is beszélve hogy ezáltal hogy megkülönböztetik az embereket hogy ki adta be és ki nem, pedig mindenkinek saját joga eldönteni hogy beaadtja van nem. Egész vakcinásdi egy diszkrimináció
2021. máj. 6. 16:41
 17/18 A kérdező kommentje:

Szerintem a túlnyomó többség egyetért abban, hogy nagyon szar ez COVID helyzet. Márpedig jelenleg úgy tűnik, hogy egy megoldás van: az oltás.

Ha valaki tud jobbat akkor tegye közzé, de jelenleg ez van. Lehet működik, lehet nem, de most nem úgy tűnik, hogy van más kiút.

2021. máj. 6. 16:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

#16.Ez már lejárt sztori amiről beszélsz.

Az új kutatások szerint a 2. vakcina után meghatározott időn belül:

- Nem kapod el.

- Nem fertőzöl.

- Mindez a védettség arányában történik, 90%-os védettség esetén már szinte semmi esélye nincs a vírusnak terjedni az adott személyen keresztül.

Egyrészt nincs diszkrimináció:

- Mehetsz munkahelyre.

- Mehetsz boltba.

- Ülhetsz most már kültéri helyeken is.

Szóval nem értem, az hogy ha nem mehetsz több száz ember közé koncertre oltatlanul, azzal is veszélyeztetve másokat, az miért diszkrimináció? Mert nem az a lényeg hogy az oltatlan mennyire cseszik ki magával ha esetleg elkapja, hanem mert más oltatlant is veszélybe sodorhat. Nem csak a saját életedért felelsz...

Amúgy meg nem csak itt oltatnak hanem világszerte így véget is ért ez a csodás összeesküvési elméleted...

Másrészt meg jogod van dönteni, nem kötelez rá senki. Maximum nem mész egy telt házas EB meccsre, ennyi.

Meg hogy ha mész Afrikába oda be sem teheted a lábadat ha nincs 4-5 különböző oltásod legalább...

2021. máj. 6. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!