Oltással nem szimpatizálók és oltásellenesek! Mi az a pénz, amiért már megengednétek, hogy belétek adják a koronavírus vakcinát?
Szabadon eldönthetnétek, hogy a magyar engedélyűek közül melyiket kéritek. Csak egy dózist, ugyanabból a minőségből, amivel oltanak.
Egyszeri alkalom, egyetlen összeget ajánlanak fel a fent leírtak közül. Nincs olyan, hogy csak azért utasítod vissza a félmilliót, mert arra számítasz, hogy majd utána felajánlanak egy magasabb összeget.
Játszd végig magadban, hogy melyik lenne az az összeg, amivel ha neked szegeznék a kérdést, nagyobb lenne a pénz iránti vágyad, mint a vakcina iránti bizalmatlanságod.
Én megmondom a frankót, 20 ezer Forintért már elmennék, de én nem vagyok oltásellenes, egyszerűen csak nem érdekel az egész, sajnálom elbaszni rá az időt. De 20 ezer Forintért megerőltetném magam.
A Momentum fizetne.
Nyilván, de nagyon kicsi az esélye, hogy meghalsz.
Mérlegelned kell annak a kockázatát, hogy belehalsz, és szembe kell állítanod, hogy olyan vagyon birtokosa lehetsz, amivel megoldódik egy csomó gondod.
Annyi pénz nincs, tehát a te választásod a "Nincs az a pénz!". :)
1. A momentumban nincs egyetlen épeszű ember
2. A momentum nincs abban a helyzetben, hogy ilyen súlyú döntéseket hozzon.
3. Ha abban a helyzetben lenne, akkor se fizetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!