Oltással nem szimpatizálók és oltásellenesek! Mi az a pénz, amiért már megengednétek, hogy belétek adják a koronavírus vakcinát?
Szabadon eldönthetnétek, hogy a magyar engedélyűek közül melyiket kéritek. Csak egy dózist, ugyanabból a minőségből, amivel oltanak.
Egyszeri alkalom, egyetlen összeget ajánlanak fel a fent leírtak közül. Nincs olyan, hogy csak azért utasítod vissza a félmilliót, mert arra számítasz, hogy majd utána felajánlanak egy magasabb összeget.
Játszd végig magadban, hogy melyik lenne az az összeg, amivel ha neked szegeznék a kérdést, nagyobb lenne a pénz iránti vágyad, mint a vakcina iránti bizalmatlanságod.
Én megmondom a frankót, 20 ezer Forintért már elmennék, de én nem vagyok oltásellenes, egyszerűen csak nem érdekel az egész, sajnálom elbaszni rá az időt. De 20 ezer Forintért megerőltetném magam.
A politika gyanúsan körbefonta és tukmálja ezt az egészet.
És démonizálva van az az oldal amelyik logikusan kutatásokkal fejtené ki a dologról a véleményét, ezért elmarad az oltás egyenlőre.
Igazából nem értem ami itt megy :D
Akik nem oltatják be magukat, gondolom azért nem mert félnek a vakcinától. De ha pénzt adnának, akkor már nem is félnétek? :D
„nagyon kicsi az esélye, hogy meghalsz.”
Ebben a cikkben 4,7%-ot írnak:
Statistisch ist dies zwar richtig, tatsächlich bedeuten sieben Tote bei 149 Infizierten aber eine „Case Fatality Rate“ (CFR) von 4,7 Prozent.
Akkor írd már le, hogy minek a valószínűsége, az a 4,7%.
Mert nem annak, hogy az oltást ha beadják hány százalék eséllyel halsz meg, csak szólok.
29.
Pedig ilyen betelefonálós műsorokban hónapok óta órákat sírnak tömegek, hogy regisztráció után vissza sem hívják őket.
Vagy kettős állampolgárokat eleve nem is oltanak Magyarországon pedig belőlük is rengeteg van.
Ha nem lenne regisztráció csak be kellene sétálni az oltópontra, akkor ezek a bürokrácia miatt kiesett 100ezrek már régen megkapták volna az oltásukat.
Tehát a legnagyobb akadály a regisztráció és hogy a Fidesz nem hajlandó bevonni az ellenzéket, hogy az oltópontok szélesebb körben elérhetőek legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!