Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltással nem szimpatizálók és...

Oltással nem szimpatizálók és oltásellenesek! Mi az a pénz, amiért már megengednétek, hogy belétek adják a koronavírus vakcinát?

Figyelt kérdés

Szabadon eldönthetnétek, hogy a magyar engedélyűek közül melyiket kéritek. Csak egy dózist, ugyanabból a minőségből, amivel oltanak.

Egyszeri alkalom, egyetlen összeget ajánlanak fel a fent leírtak közül. Nincs olyan, hogy csak azért utasítod vissza a félmilliót, mert arra számítasz, hogy majd utána felajánlanak egy magasabb összeget.

Játszd végig magadban, hogy melyik lenne az az összeg, amivel ha neked szegeznék a kérdést, nagyobb lenne a pénz iránti vágyad, mint a vakcina iránti bizalmatlanságod.

Én megmondom a frankót, 20 ezer Forintért már elmennék, de én nem vagyok oltásellenes, egyszerűen csak nem érdekel az egész, sajnálom elbaszni rá az időt. De 20 ezer Forintért megerőltetném magam.

2021. ápr. 13. 16:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
42%
Ha tudnám, hogy biztosan "csak" meghalok tőle és nem szenvedek adnék egy esélyt Lőrinc vagyonának. De mivel láttam milyen kriplivé tudja tenni az embereket és vannak akik úgy szenvednek mint a kutya és akkor a hosszútávról, az autoimmun kockázatról, a rákosodásról, az agyi elhülyülésről, stb. lövésünk sincs, szóval ilyesmit semennyi pénzért nem mernék megkockáztatni.
2021. ápr. 13. 17:11
 12/34 anonim ***** válasza:
25%
Pénz nélkül is be fogom adatni, ha bizonyos kedvezmények fognak járni, de csak azoknak akik beoltatták magukat.
2021. ápr. 13. 17:12
 13/34 anonim ***** válasza:
35%

"Mérlegelned kell annak a kockázatát, hogy belehalsz, és szembe kell állítanod, hogy olyan vagyon birtokosa lehetsz, amivel megoldódik egy csomó gondod."

Helyesen: mérlegelheted annak a kockázatát, hogy belehalsz egy betegségbe, amibe az utóbbi időben sokan belehaltak és még többen szenvedtek tőle, vagy elfogadsz ingyen egy védőoltást, ami jó eséllyel megvéd a betegségtől, és jelenleg nem tudunk olyan kockázati tényezőről, ami indokolná az oltás visszautasítását.

2021. ápr. 13. 17:14
 14/34 anonim ***** válasza:
23%
Majd ha nem jelentkeznek idoben a vakcinara ... azon kivul, hogy nekik nem lesz nyitas hiszen csak oltasi igazolassal lehet majd jampizni ... szoval ezen kivul majd meg nekik kell fizetni az utolagos oltasert :)))
2021. ápr. 13. 17:14
 15/34 anonim ***** válasza:
74%
Nem kell a vakcinaert remegni ... mar a csapbol is az folyik :D
2021. ápr. 13. 17:16
 16/34 A kérdező kommentje:

A 3-as pontban nem lehetsz biztos az 1-es pont miatt.

Amúgy vannak cégek, ahol fizetnek az alkalmazottaknak, ha beoltatják magukat. Bár nem mintha számítana, hogy mi van a valóságban, mert a kérdésem csak egy elképzelt szituációra irányul.

2021. ápr. 13. 17:18
 17/34 A kérdező kommentje:

"Helyesen: mérlegelheted annak a kockázatát, hogy belehalsz egy betegségbe, amibe az utóbbi időben sokan belehaltak és még többen szenvedtek tőle, vagy elfogadsz ingyen egy védőoltást, ami jó eséllyel megvéd a betegségtől, és jelenleg nem tudunk olyan kockázati tényezőről, ami indokolná az oltás visszautasítását."

Ez teljesen így van, de a kérdés nem azoknak szól, akik ilyen tisztán látnak, hanem akik látnak benne jelentős kockázatot.

2021. ápr. 13. 17:22
 18/34 anonim ***** válasza:
61%
Jó én 100 milláért már bevállalom 🤫 annyit talán már megér 🤭
2021. ápr. 13. 17:29
 19/34 anonim ***** válasza:
62%
Az életem többet ér, mint a pénz.
2021. ápr. 13. 17:31
 20/34 anonim ***** válasza:
1 millió + 2 csak + 45nm.es kecó + BMW-vel már jöhetne
2021. ápr. 13. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!